Doruk Paşa
Bronz Üye
Konuyu Başlatan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi PazarlarSayın userx İyi Pazarlar
Şu an her şey tamam
Sadece; Aylık Bütçe sayfası çalışmıyor İlave olarak Yıllık Bütçe sayfasından Genel Toplam Bölümünü de Ayları getirdiğimiz gibi seçenek koyarak Genel Toplam bölümü aktarabilirmiyiz.
Çok teşekkür ederim.Sayın yken
Kontrol eder misiniz?
Yanlış anlamadıysam düzenledim. Kontrol eder misiniz?Sayın userx Merhaba
Ekli Dosyada Genel Toplam bölümünde tüm yıl 2 kişi çalışmış olan Kadronun aylar itibariyle hesaplanan (SADECE Bordro Hesaplamalarının) 2 Katını vermesi lazım (Genel Giderler Hesaplamalarının Toplamında hata yok)
Ayrıca; ÇLŞ. PLANI Sayfasında H Sütununda ücret değişikliği yapıldığında BÜTÇE Sayfasında İlgili ayların Net Ücret sütunlarına yansıtmıyor. Bazen Başka denemeler için seçeneklerde değişiklik yaptığımda düzeliyor
Dosya bana ait değil talep sahibini de tanımıyorum. Sadece başlamış olduğum iş bitsin başkaları da faydalansın istiyorum.Sayın Userx, bu excel dosyası size mi ait? Sabırınıza gıbta ettim. Halen de bu kadar garip garip istekleri karşılamaya devam etmenizi anlamış değilim.
Talep sahibi ile arkadaş falan mısınız?