• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kriter Bazlı Veri Alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Valentino06

Yeni Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2019 TR
Merhaba Arkadaşlar desteğinize ve yardımınıza ihtiyacım var yapmak istediğim örnek olarak hazırladığım Excel kitabım da Ocak Mayısa kadar puantajım var. personel sicil koduna göre ay ay hafta içi mesai x+7,5 hafta sonu mesaileri H+7,5 bayram mesaileri B+7,5 kısacası + ile başlayan mesailerin toplamlarını özet sayfasında zemin rengi sarı ile boyadığım yerlere getirmek istiyorum. diğer işlem ise ücretsiz izinler X-7,5 Bu kısım da "- " ile başlayanları toplamlarını almak istiyorum.

Ekli dosyalar

Çözüm
26. mesajda en azından başlıkları belirtmişsiniz ben dosyanıza bakarken arada onu görmemişim. x+h+b mantığı uyguladım diğerlerinde de gün sayıyor anladığım kadarı ile. Ona göre güncellenmiş hali ekte.
Sayın Ali Hocam ve Atoykan Hocam ne kadar teşekkür etsem az olur her iki kod da çok güzel çalışıyor elinize emeğinize ve yüreğinize sağlık Allah kat kat razı olsun. İnşallah Atoykan hocam bende söz veriyorum inceliyeceğim inşallah ve öğreneceğim ama sizden rica hocam müsait olduğunuzda bu kodu biraz daha geliştirmek istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim tabiki aynı yardımı Ali hocam dan isterim.

Atoykan Hocam telefon dan kontrol ediyorum bu verileri getirmiyor.

IDEIDIÖI
İDARİ İZİNEVLİLİK İZİNDOĞUM İZİNÖLÜM İZİN

1. mesajınızda bunlar ile ilgili bilgi yok, 16. mesajımda da bu analiz detaylarını belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız diye belirtmiştim sevgili dostum.

26. mesajda en azından başlıkları belirtmişsiniz ben dosyanıza bakarken arada onu görmemişim. x+h+b mantığı uyguladım diğerlerinde de gün sayıyor anladığım kadarı ile. Ona göre güncellenmiş hali ekte.

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri