LİNDA
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 90
- Excel V
- Office 2019 TR
- Gold Bitiş
- 15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba sizlerin yardımı ve çabalarımla oluşturduğum dosyamda kulüp şubesinde belirli sayıya ulaşınca yeni şubeye geçmesi dolu şube için veri girişine izin vermesin kontenjan doldu gibi uyarı versin . Örnek futbol kulübü Ahmet Erol antrenörü tercih edenler için Kulüp şubesi A için 10 adet kayıt yaptım. 11. kişiyi kaydetmek istediğimde kontenjan dolmuştur .yeni şubeye kaydedilecektir uyarısından sonra B şubesine C, şubesine şeklinde devam etsin.. Kaydet ve yenile kodlarında nasıl bir düzenleme yapabilirim. (Kontenjan sayısı örnek için 10 belirlensin) Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
Dosyanın kullanımı şu şekilde
userform3 e okul numarasıyla veri girişi yapıyorum. Ancak okul numarasını bilmeyenler olabiliyor bu durum için ARA düğmesine Userform4 ekledim. Orada adı ,soyadı, TC kimlik numarasına göre arama yapıyor ve text boxlara alabiliyorum. Userfom4 te bulunan Listboxa verileri alıyorum ve listboxtaki isme çift tıklama ile veriler textboxlara geliyor sonra Okul numarası olan textbox a çift tıklama ile kişi bilgileri Userform3 e geliyor. .Borç sorgula tuşu ile kişiye ait ödemleri listeleyebiliyorum
Dosyanın kullanımı şu şekilde
userform3 e okul numarasıyla veri girişi yapıyorum. Ancak okul numarasını bilmeyenler olabiliyor bu durum için ARA düğmesine Userform4 ekledim. Orada adı ,soyadı, TC kimlik numarasına göre arama yapıyor ve text boxlara alabiliyorum. Userfom4 te bulunan Listboxa verileri alıyorum ve listboxtaki isme çift tıklama ile veriler textboxlara geliyor sonra Okul numarası olan textbox a çift tıklama ile kişi bilgileri Userform3 e geliyor. .Borç sorgula tuşu ile kişiye ait ödemleri listeleyebiliyorum
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.