Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yeniledim tekrar edip deneyebilirsinizTeşekkür ederim sayın askan ancak kod çalışmadı. Sayfa 1 aktif olduğunda çalışır demişsiniz ama sadece hatırlatma sayfası var.
Formül tamam sayın Refaz. Teşekkür ederim ilginizeSayfa kodlarını sildim artık Tarih girince sıralama yapmaz.Açılışta ve excel kaydet yapınca sıralar.
Ekte Add ile yaptım hata olursa diğer kodu ekleyin Sirala kodu yani.
JavaScript:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Teşekkür ederim sayın Balta. Farklı olarak tarih seçeneğini de eklemişsiniz.Deneyiniz.
yeniledim tekrar edip deneyebilirsiniz
Balta abey kodunuz altta.Dosyayı güncelledim. Tekrar indiriniz.
Aslında çok dikkat etmedim.Balta Sadece meraktan soruyorum başlık için xlNo yazmışsınız ve başlık 2.satırda.
son > 3 burdaki 3 yerine 2 olmayacakmıydı yoksa benmi yanlış biliyorum bu kısmı.
Sorun Sadece bu ise;Kodu değiştirdim ama kaydet dediğimde sıralamıyor sayın Balta açılıştı sıralıyor sadece.
Rica ederim abey ama >= olmalı sanki burasıIf son > 3
Kesinlikle...Range("B3:E" & son)
sadece 3. satırdan sonrası boş ise zaten tek satırda veri var demektir.ama >= olmalı sanki burası
Evet abey ben düşünemedim bunusadece 3. satırdan sonrası boş ise zaten tek satırda veri var demektir.
Sıralama yapmaya gerek yok