Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bazı durumlarda veritabanından dosya alırken bozarak alabiliyor. Belirttiğiniz yoldaki dosyayı çift tıklayarak açmayı denediniz mi? resmi görüntüleyebiliyor musunuz? Ayrıca image nesnesinin desteklediği bir formatta olduğundan emin miyiz?excel sayfasına image içerisine yada hücreye hiçbir resim getiremedim
resim = "C:\foto\personel.jpg"
belirttiğim path e veritabanından indiriyor ancak sayfama eklemiyor
yol = "resimAdresi"
ActiveSheet.Image1.Picture = LoadPicture(yol)
jpg bmp png olarak veri tabanından indirdim klasoreresmin uzantısı ne?
resim eklemek için şekil mi kullanıyorsunuz yoksa image nesnesi mi?
excel sayfasına image içerisine yada hücreye hiçbir resim getiremedimhiç bir resim mi gelmedi?
yol="resmin tam yolu ve adresi" '
'yol="C:\Users\RickXL\Pictures\HW Diagrams\Gigaport.png" gibi
With ActiveSheet.Shapes("Dikdörtgen 1").Fill
.Visible = msoTrue
.UserPicture yol
.TextureTile = msoFalse
End With
Bazı durumlarda veritabanından dosya alırken bozarak alabiliyor. Belirttiğiniz yoldaki dosyayı çift tıklayarak açmayı denediniz mi? resmi görüntüleyebiliyor musunuz? Ayrıca image nesnesinin desteklediği bir formatta olduğundan emin miyiz?excel sayfasına image içerisine yada hücreye hiçbir resim getiremedim
resim = "C:\foto\personel.jpg"
belirttiğim path e veritabanından indiriyor ancak sayfama eklemiyor
merhabaBazı durumlarda veritabanından dosya alırken bozarak alabiliyor. Belirttiğiniz yoldaki dosyayı çift tıklayarak açmayı denediniz mi? resmi görüntüleyebiliyor musunuz? Ayrıca image nesnesinin desteklediği bir formatta olduğundan emin miyiz?