LİNDA
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 90
- Excel V
- Office 2019 TR
- Gold Bitiş
- 15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhaba yapmaya çalıştığım dosyamı Sayın Rafez ve Sayın askan 'ın çözüm önerileriyle dosyamı güncelledim.Bir öğrenciyi birden fazla kulüp sınıfına ödemeleriyle birlikte kayıt yapabiliyorum yeni bir ödeme için okul numarasını girerek listboxta öğrencinin kayıt yaptırdığı kulüpleri görebiliyorum ve hangi kulüp ödemesi güncellecekse çift tıklama ile ekrana getirerek yeni ödemeleri girerek YENİLE tuşu ile bilgileri güncelleyebiliyorum. Şöyle sorunla karşılaşıyorum.
1-Öğrencinin birden fazla devam ettiği kulüplerden birinden ayrıldığında SİL tuşu ile siliyorum ama silinen kulüp dışında da silme işlemi yapıyor.
2-Bütün öğrencilerin silinmesi durumunda yeni kayıt yaptığımda çift kayıt yapıyor.
3-Dosyamı oluştururken çift kayıt yapmamıştı bu nasıl oldu çözemedim.
Anlatmaya çalıştıklarımı ekran görüntüleri ile göstermeye çalıştım (sıra ile) . Bu sorunları çözebilecek Dosya üzerinde yardımcı olabilecek varsa sevinirim
1-Öğrencinin birden fazla devam ettiği kulüplerden birinden ayrıldığında SİL tuşu ile siliyorum ama silinen kulüp dışında da silme işlemi yapıyor.
2-Bütün öğrencilerin silinmesi durumunda yeni kayıt yaptığımda çift kayıt yapıyor.
3-Dosyamı oluştururken çift kayıt yapmamıştı bu nasıl oldu çözemedim.
Anlatmaya çalıştıklarımı ekran görüntüleri ile göstermeye çalıştım (sıra ile) . Bu sorunları çözebilecek Dosya üzerinde yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.