• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfalar Arası Veri Aktarımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
103
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar üstadlarım,

Çalışma dosyamın SRYA AL sayfasının J16 hücresine isim soyisim yazdığımda, J17 ve J18 hücrelerine İCRA D. sayfası aynı isim soyisimdeki personelin en eski TEBLİĞ TARİHLİ İcra Dairesini ve Dosya Numarasını çekmek istiyorum.

Örneğin İCRA D sayfasında KEMAL ŞEN' e ait 4 satır veri bulunmaktadır. Bunların en eski tebliğ tarihli olan
J17 hücresine: Bursa 14. İcra Dairesi
J18 hücresine 2020/5094 verilerini çekmesini talep ediyorum.

Yardımlarınız için teşekkür eder saygılar sunarım.

Ekli dosyalar

• TEST_1.xlsm
    591.1 KB · Gösterim: 6
J 14-15-16 hücreleri aynı personelin son satırdaki bilgilerini yapıştıracaktır. Selam ile

Sayın mcexrem örnek dosyanız ektedir.
Personel ismi seçildiğinde icra dosyasındaki ilgili personele ait kayıtlardan tarihi eski olanı bulup j-17,18,19 a yazıyor. sonra ilgili personele ait en son sütunu bulup j-14,15,16,20 ci satıra ilgili alanları getiriyor. Taleplerinizi karşıladığını düşünüyorum.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• test_I_G (1).xlsm
    596.2 KB · Gösterim: 4
Ellerinize sağlık sn. İbrahim Görgülü hocam,

sizden son ricam aynı kodları 2 SR ÇKŞ sayfasına uygulayabilir misiniz.

Kodları değiştirip yapmaya çalıştım ancak hata verdi. Değiştirdiğim kodlar:
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Sayın mcexrem dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

• test_I_G (1) (1).xlsm
    598.8 KB · Gösterim: 7
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri