Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Askan hocam çok teşekkür ederim, bilgisayara geçer geçmez deneyeceğim. Bir de aynısının sütun için olanını yazar mısınız?HTML: A2 hücresinden başlayarak son dolu hücreye kadar kontrol ederek işlem yapar.
HTML:Askan hocam çok teşekkür ederim, bilgisayara geçer geçmez deneyeceğim. Bir de aynısının sütun için olanını yazar mısınız?
1. Sütun hariç olacak
HTML: 1. sütun hariç demenizi atlamışım bu şekilde kullanınAskan hocam çok teşekkür ederim, bilgisayara geçer geçmez deneyeceğim. Bir de aynısının sütun için olanını yazar mısınız?
1. Sütun hariç olacak
Merhaba.xlLastCell
Zafer bey teşekkür ediyorum bilmediğimiz bir konuyu sayenizde öğrenmiş olduk. Sanırım benim yazdığım kodda da bu husus yanlış çalışmasına sebebiyet vermez çünkü boş satırları atlıyorMerhaba.
İşinize karışmak gibi olmasın ama bunun bir problemi olduğunu biliyorum daha doğrusu tesadüfen farketmiştim.
Yani mesela z1 e veri girdiniz ve sildiniz.Boş olmasına rağmen son olarak koda göre o sütunu gösterir eğer son dolu sütun a olsa bile.Tabii denemedim ama yazayım istedim.Satırdaki veri clear(temizle) ile temizlenirse sorun olmuyor lakin içeriği temizle ile olursa problem.