Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam kayıt sayfasını ekledim kokorecci kayıt makrosu çalışıyor zaten ama accueil sayfasındaki ( I ) Sütunundaki analyse match tıkladığımızda veri otomatik çekiyor çektikden sonra mill base sayfasındaki hepsini analiz et butonunu tıkladığımızda ne kadar veri varsa tek tek analiz edip keydetmesi arşif sayfasınaneyi nereye kayıt edeceğiz. Hiç anlaşılmıyor ki
neyi nereye kayıt edeceğiz. Hiç anlaşılmıyor ki
Sub HepsiniAnalizEt()
Dim i, x, y As Integer
For i = 2 To Sheets("Accueil").Range("ı1048576").End(xlUp).Row
Sheets("Accueil").Select
Range("I" & i).Select
Selection.Hyperlinks(1).Follow NewWindow:=False, AddHistory:=True
If Sheets("Mill(Base)").Range("I13") = "OK" Then
Call KOKORECKAYIT
Else
End If
Next
End Sub
Nerde bu kod dosyada ?Sub HepsiniAnalizEt()
daha önce iibrahim görgülü hocam başka bir dosyayı yapıvermişti ben oradan kopyalayarak sayfa isimlerini değiştirerek uyguladım mantık olarak aynı olduğu için ama olmadı bazen veri eksiği olduğunda kod çalışmıyor hata veriyor dosyanın içeriğinde table sayfası var lig puan durumu olmayınca table sayfasında veri olmayınca atlaması ve bir altta gecip eğer table sayfasında veri varsa kayıta devam etmesi ama hata veriyor o yüzden sizin gibi ustalardan yardımNerde bu kod dosyada ?
teşekür ederim ustam allah razı olsun genedeAbey bu konu beni aşıyor bana karışık geliyor bir türlü anlamadım ne olacak diye kusura bakmayın.
Belki sade bir dosya olsaydı ve tam açıklama olsaydı ki heralde bizde sorun anlamamaki o zaman yaplırdı diye düşünüyorum kendi adıma.
Kolay gelsin.
bu dosta ful çalışıyor sıkıntı yok maksat aynısı olacak şu şekilde liste sayfasında tarih seçiyoruz mesela bugünü secelim sonra liste çek makrosunu tıklayalım veriyi siteden otomatik çekecek çektikden sonra analiz sayfasında hepsini analiz et makrosu var onu tıkladığımızda verileri cekip kaydediyor bu dosta ful çalışıyor mantığı aynı olması burdaki dosyada ben sadece son 10 maçlarıını için ayarladığım için bir takım 9 maçı varsa bir takımın 10 maçı varsa o veriyi kaydetmiyor atlıyorAbey bu konu beni aşıyor bana karışık geliyor bir türlü anlamadım ne olacak diye kusura bakmayın.
Belki sade bir dosya olsaydı ve tam açıklama olsaydı ki heralde bizde sorun anlamamaki o zaman yaplırdı diye düşünüyorum kendi adıma.
Kolay gelsin.