• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü onay verilir ise sayfadan silinmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sqoist

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Öncelik ile hayırlı Ramazanlar ,
Arkadaşlar buraya kadar kör topal yardımla getirdim bir yerde yine tıkandım sizden yardım bekliyorum .Ben genelde çözüme ulaşıyorum ama iki elin nesi var misal. Şimdi yapmak istediğim şu tutarsızlık sayfasında girdiğim tutarsızlık alan sayfasında ve tutarsızlık sayfasına kayıt ediyorum. sonra alan sorumlusu çöz dediğinde işlemleri yaptıktan sonra kaydet dedikten sonra Çözüm sayfasına geliyor . Admin çözümü onayladığında Çözüm sayfasından o tutarsızlık silinsin istiyorum ve tutarsızlık sayfasında sonuç kısmına çözüldü yazılsın istiyorum .red verildiğinde ise kendi alan sayfasında o tutarsızlık kırmızı renge boyansın istiyorum .Çok şey istiyorum ama kusura bakmayın son kısmı bu

Yusuf
885500

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
sayfadaki verileri doğrulamayı yazmayı unuttum ben önce protokol sonra alan adı ile yapmayı düşünüyorum .

Öncelik ile hayırlı Ramazanlar ,
Arkadaşlar buraya kadar kör topal yardımla getirdim bir yerde yine tıkandım sizden yardım bekliyorum .Ben genelde çözüme ulaşıyorum ama iki elin nesi var misal. Şimdi yapmak istediğim şu tutarsızlık sayfasında girdiğim tutarsızlık alan sayfasında ve tutarsızlık sayfasına kayıt ediyorum. sonra alan sorumlusu çöz dediğinde işlemleri yaptıktan sonra kaydet dedikten sonra Çözüm sayfasına geliyor . Admin çözümü onayladığında Çözüm sayfasından o tutarsızlık silinsin istiyorum ve tutarsızlık sayfasında sonuç kısmına çözüldü yazılsın istiyorum .red verildiğinde ise kendi alan sayfasında o tutarsızlık kırmızı renge boyansın istiyorum .Çok şey istiyorum ama kusura bakmayın son kısmı bu

Yusuf
885500
vba şifresi nedir.

Konu Sahibi
Sanırım ya ben anlatamadım yada cok karışık bişi kimse cıkış yolu bulamadı benim gibi yinede tesekkür.

Ne yapmak istediğinizi ben hiç anlamadım şahsen.
Hangi userformda ve mesela neye tıklanınca ne olacak gibi tam ayrıntılı yazarsanız rahatlıkla çözülür bence.

Konu Sahibi
Resim olarak ekledim ne yapmak istediğimi

vba şifresi Coney.1983
Kullanıcı adı Yusuf
şifre 885500

Rica ederim gördüğüm kadarıyla zor değil ama zamanım yok akşam işten sonra yaparım.Yarım saat içinde biterse biten kodu eklerim.

Konu Sahibi
Kardeşim ellerine ve emeğine sağlık çok güzel çalışıyor ama tek bir sorun var :) silinen satırlardan sonra sıra numaraları karışıyor ona yapabilecek bir işlem var mı alan sayfalarında

Konu Sahibi
Rica ederim,hangi versiyon excel?
2016 Seni yakalamış iken bir şey daha isteyeyim bari işin var mı bilmiyorum ama ben sayfalara biçimlendirme yapmışım ama şöyle yapabiliriyim aslında yapılabiliyor da biraz bakmam lazım ama yarın sabah kullanıma sunacağım ne kadar yardım okadar iyi şu isteğim her tutarsızlık eklendiğinde satır renklensin biçimlenme gelsin ..

Resimdeki gibi yapın ben kodlarıda ekledim.
ilk kod 2021 den itibaren olması gerek çalışmazsa ikinci SiraNoVer sub olanı ekleyin.

HTML:
C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

1.png

2.png

satır renklensin biçimlenme gelsin
Tablo kullandığınız için zaten otomatik renkleniyor biliyorum.
2024 kullanıyorum ve renkler karışmıyor ama 20216 da yanılmıyorsam karışıyor diye hatırlıyorum tam emin değilim.
Ayrıca tablo olayında çok fazla satır alta çekmenize gerek yok veri girdikçe zaten kendi kendine alta satır ekleniyor tabloda.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri