• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü onay verilir ise sayfadan silinmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sqoist

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Öncelik ile hayırlı Ramazanlar ,
Arkadaşlar buraya kadar kör topal yardımla getirdim bir yerde yine tıkandım sizden yardım bekliyorum .Ben genelde çözüme ulaşıyorum ama iki elin nesi var misal. Şimdi yapmak istediğim şu tutarsızlık sayfasında girdiğim tutarsızlık alan sayfasında ve tutarsızlık sayfasına kayıt ediyorum. sonra alan sorumlusu çöz dediğinde işlemleri yaptıktan sonra kaydet dedikten sonra Çözüm sayfasına geliyor . Admin çözümü onayladığında Çözüm sayfasından o tutarsızlık silinsin istiyorum ve tutarsızlık sayfasında sonuç kısmına çözüldü yazılsın istiyorum .red verildiğinde ise kendi alan sayfasında o tutarsızlık kırmızı renge boyansın istiyorum .Çok şey istiyorum ama kusura bakmayın son kısmı bu

Yusuf
885500

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Tablo kullandığınız için zaten otomatik renkleniyor biliyorum.
2024 kullanıyorum ve renkler karışmıyor ama 20216 da yanılmıyorsam karışıyor diye hatırlıyorum tam emin değilim.
Ayrıca tablo olayında çok fazla satır alta çekmenize gerek yok veri girdikçe zaten kendi kendine alta satır ekleniyor tabloda.
Tamam üstadım şimdi üsteki sıralama olayını deniyorum tablo olayını da dediğiniz gibi ama orayı ben koşullu biçimlendir ile yaptım çok teşekkür ederim , son bir şey soracağım sabah ki gönderdiğiniz kodun içine şunuda ekleye bilirmisiniz onay verilen tutarsızlığa tutarsızlık sayfasında onay verildi yazdırdınız ya çözüm sayfasından da sile bilirmiyiz alan sayfasından sildiğimiz gibi. sizi çok yoruyorum kusura bakmayın

HASTA PROTOKOLÜ alanında birden fazla aynı veri olduğu için findnext kullanıldı.

HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

1.png

Çözüm
Konu Sahibi
Bunu yaptım ama kardeşim benim onay user form daki protokol numarsındaki combobox daki kod ile çakıştı şimdi onu değiştirmeye calışıyorum
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
O kodunuzu görmüştüm.Find kodu bulunan ilk satırdaki veriyi alır yani birden fazla aynı protokol no varsa bulunan ilk satır alınırki çözüm sayfasındada birden fazla vardı ve önceden yazdığım gibi findnext kullanmıştım.
Dediğiniz gibi kaydetme ve silme işlemleri yapıldı ve nasıl çakışıyor anlamadım.Verdiğiniz kod ile combodan seçince textboxa sayfa adı geliyor.Sonra bunlara göre işlem yaptık.

Konu Sahibi
O kodunuzu görmüştüm.Find kodu bulunan ilk satırdaki veriyi alır yani birden fazla aynı protokol no varsa bulunan ilk satır alınırki çözüm sayfasındada birden fazla vardı ve önceden yazdığım gibi findnext kullanmıştım.
Dediğiniz gibi kaydetme ve silme işlemleri yapıldı ve nasıl çakışıyor anlamadım.Verdiğiniz kod ile combodan seçince textboxa sayfa adı geliyor.Sonra bunlara göre işlem yaptık.
Üstat bu bul işi çok canımı sıktı ya kapasam veriyi otomatik çekemiyorum .açsam hata veriyor bende hep karıştırdım ortalığı toparlamaya calışıyorum :D

Son yaptığınız şekilde dosyayı yükleyin düzenleyeyim.
Koddan anlıyorum gibi yazdığınız için anlamanız için dosya eklemeden kod ekledim.
Bul olayı zaten basit hep aynı kalıp zaten.

Konu Sahibi
Son yaptığınız şekilde dosyayı yükleyin düzenleyeyim.
Koddan anlıyorum gibi yazdığınız için anlamanız için dosya eklemeden kod ekledim.
Bul olayı zaten basit hep aynı kalıp zaten.
Eski haline çevirdim zaten onda sıkıntı yok koddan da anlıyorum sadece çok karıştırdım o sıkıntıyı çözmek için onu belirtmek istedim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri