arasheinze
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 0
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
teşekkürler beklemekteyim.
merhabalar hocam, bu formülde tam olarak tüm masraflar çıkıp net kar mıdır ?Sayın arasheinze, benim deüzerinde çalıştığım bir dosya vardı, hemen hemen tamamladım sayılır. Sadece amazon komisyon oranları yok ama entegre edilir daha sonra.
Gönderdiğim dosyada hemen hemen bütün pazaryerlerin güncel komisyon oranları var ben onları tüm sayfa adında topladım sonra filtre ederek başka sayfada kullandım çünkü pazaryerini seçtiğim zaman pazaryerlerine ait kategoriler ayrı listelensin istedim sadece aklıma gelen en kolay yol buydu ancak veri doğrulama ile listeledim sadece buna dinamiğe çeviremedim uğraştım olmadı. Veri doğrulama yaparken # işareti koymama rağmen hata aldım.
Bazı pazaryerlerine göre kargo baremleri formülle otomatik geliyor daha da geliştirilir gayet kullanışlı bir hesaplama oldu.
Değerli üstadlar sadece bu veri doğrulama da listeyi dinamik yapma konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.
hocam bu çok güzel olmuş güncel linki varmıdır
Bunu alabilir miyim ?
Bunu alabilir miyim..
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocamSelamlar,
Uygulama özel istek üzerine yapılmıştı, buradan kendisini paylaşmak doğru olmaz. Ancak müsait olduğumda benzer bir tanesini buradan paylaşabilirim.
Maalesef, ilginize teşekkür ederim.Anlamadım hocam bu dosyayı almam mümkün mü acaba diye sormuştum
hocam güncel versiyonunu paylaşabilirmisiniz.Sayın arasheinze, benim deüzerinde çalıştığım bir dosya vardı, hemen hemen tamamladım sayılır. Sadece amazon komisyon oranları yok ama entegre edilir daha sonra.
Gönderdiğim dosyada hemen hemen bütün pazaryerlerin güncel komisyon oranları var ben onları tüm sayfa adında topladım sonra filtre ederek başka sayfada kullandım çünkü pazaryerini seçtiğim zaman pazaryerlerine ait kategoriler ayrı listelensin istedim sadece aklıma gelen en kolay yol buydu ancak veri doğrulama ile listeledim sadece buna dinamiğe çeviremedim uğraştım olmadı. Veri doğrulama yaparken # işareti koymama rağmen hata aldım.
Bazı pazaryerlerine göre kargo baremleri formülle otomatik geliyor daha da geliştirilir gayet kullanışlı bir hesaplama oldu.
Değerli üstadlar sadece bu veri doğrulama da listeyi dinamik yapma konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.
kanakan52 hocam müsait olunca benzer bir program paylaşacaktır.Selamlar,
Uygulama özel istek üzerine yapılmıştı, buradan kendisini paylaşmak doğru olmaz. Ancak müsait olduğumda benzer bir tanesini buradan paylaşabilirim.