Hamikeserci
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Üstadlar şöyle bir kod ile veri aktarma sorunumu çözdüm fakat, başka bir sorun var. Bu kod LOG sayfasında A2:Z2 ye kadar olan sutun başlığı ile DDL sayfasındaki başlıkları eşleştirip A2:K2 arasına yazdırıyor, LOG sayfasında 15.sutunda DDL içeren metin görünce benzer olan başlık altına DDL yazan satırdaki verileri kopyalıyor. Burda sorun yok. Benim log sayfası a2:z2 ye kadar başlık içeriyor. DDL sayfası ise a2:k2 ye kadar log sayfasındaki aynı başlıkları içeriyor. Diyelimki DDL sayfasında aktarılan verinin en sonuna birşeyler ekledim, yani k2 den sonra bir kaç sutun daha ekledim log sayfasında olmayan.. sonra Log sayfasına aktarılmak üzere yeni bir veri girdiğinde tekrar DDL e çek dediğimde yine aynı şekilde tüm verileri silip eklenen satırla birlkte öncekiler yeniden kopyalıyor. Buda benim ddl sayfasındaki eklediğim sutunlara yazdıgım bilgileride siliyor. Bu makroyu, DDL sayfasına aktarılan veri satırında işlem yapıldıysa, LOG sayfasından yeni veri çekileceği zaman bir önceki verilere dokunmadan farklı olan veriyi nasıl aktarabiliriz?
HTML:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.