• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ListBoxtan Seçilen Sayfaları Bir Çalışma Kitabı Olarak Mail Atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba Değerli ExcelCozum.Com kullanıcıları,

Ekteki örnek çalışmada kodlar ile belirlenmiş excel sayfalarını PDF formatında mail atıyorum.
Başlıkta belirtiğim PDF formatında değil, Excel formatındaki sayfaları Günlük Rapor isimli bir çalışma kitabının içerisine alarak gödermek istiyorum. Senaryolar şöyledir.
1-) "Günlük Raporlar" isimli bir Excel çalışma kitabı oluşturulacaktır.
2-) Günlük Raporlar isimli çalışma kitabını ismine, PARAMETRE_MAILING sayfasının A1 hücresindeki tarih eklenecektir. (Örnek; Günlük Rapor - 02.04.2022)
3-) Listboxtan işaretli olan rapor sayfaları "Günlük Rapor - 02.04.2022" isimli çalışma kitabını içerisine kendi isimleri ile kaydedilecetir.
4-) PARAMETRE_MAILING sayfasındaki mail bilgileri eski örnekte kullanıldığı kibi kullanılarak, E-MAIL GÖNDER butonuna basılınca e-mail gönderilecektir.
Bu senryolara göre mevcut kodu revize edemiyorum, bu konuda yetersiz kalıyorum.
Benim için kıymetli olan yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla,

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Paylaştığınız dosyanın PARAMETRE_MAILING sayfasının A1 hücresinde tarih yok bilginize...

Sayfanıza göre uyarlarsınız. Listboxtan seçilen sayfaları PARAMETRE_MAILING sayfasındaki tarihi alarak;

Günlük Rapor - 06.04.2022 gibi isimlendirerek seçilen sayfaları içine alarak mail eki haline çevirir.
Mail alıcılarını elle Outlook'a ya da kod içine ekleyiniz.

1649210266690.png

1649210223105.png
Paylaştığınız dosyanın PARAMETRE_MAILING sayfasının A1 hücresinde tarih yok bilginize...

Sayfanıza göre uyarlarsınız. Listboxtan seçilen sayfaları PARAMETRE_MAILING sayfasındaki tarihi alarak;

Günlük Rapor - 06.04.2022 gibi isimlendirerek seçilen sayfaları içine alarak mail eki haline çevirir.
Mail alıcılarını elle Outlook'a ya da kod içine ekleyiniz.

1649210266690.png

1649210223105.png

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Sayın himmgarip,

Ellerinize ve emeğinize sağlık. Konuyu tam isabet ile vurmuşsunuz.
ALLAH sizden razı olsun.
Hakkınızı helal ediniz lütfen.

Saygılarımla

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri