DataMaestro
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 96
- Excel V
- Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba Değerli ExcelCozum.Com kullanıcıları,
Ekteki örnek çalışmada kodlar ile belirlenmiş excel sayfalarını PDF formatında mail atıyorum.
Başlıkta belirtiğim PDF formatında değil, Excel formatındaki sayfaları Günlük Rapor isimli bir çalışma kitabının içerisine alarak gödermek istiyorum. Senaryolar şöyledir.
1-) "Günlük Raporlar" isimli bir Excel çalışma kitabı oluşturulacaktır.
2-) Günlük Raporlar isimli çalışma kitabını ismine, PARAMETRE_MAILING sayfasının A1 hücresindeki tarih eklenecektir. (Örnek; Günlük Rapor - 02.04.2022)
3-) Listboxtan işaretli olan rapor sayfaları "Günlük Rapor - 02.04.2022" isimli çalışma kitabını içerisine kendi isimleri ile kaydedilecetir.
4-) PARAMETRE_MAILING sayfasındaki mail bilgileri eski örnekte kullanıldığı kibi kullanılarak, E-MAIL GÖNDER butonuna basılınca e-mail gönderilecektir.
Bu senryolara göre mevcut kodu revize edemiyorum, bu konuda yetersiz kalıyorum.
Benim için kıymetli olan yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla,
Ekteki örnek çalışmada kodlar ile belirlenmiş excel sayfalarını PDF formatında mail atıyorum.
Başlıkta belirtiğim PDF formatında değil, Excel formatındaki sayfaları Günlük Rapor isimli bir çalışma kitabının içerisine alarak gödermek istiyorum. Senaryolar şöyledir.
1-) "Günlük Raporlar" isimli bir Excel çalışma kitabı oluşturulacaktır.
2-) Günlük Raporlar isimli çalışma kitabını ismine, PARAMETRE_MAILING sayfasının A1 hücresindeki tarih eklenecektir. (Örnek; Günlük Rapor - 02.04.2022)
3-) Listboxtan işaretli olan rapor sayfaları "Günlük Rapor - 02.04.2022" isimli çalışma kitabını içerisine kendi isimleri ile kaydedilecetir.
4-) PARAMETRE_MAILING sayfasındaki mail bilgileri eski örnekte kullanıldığı kibi kullanılarak, E-MAIL GÖNDER butonuna basılınca e-mail gönderilecektir.
Bu senryolara göre mevcut kodu revize edemiyorum, bu konuda yetersiz kalıyorum.
Benim için kıymetli olan yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla,
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.