• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Koşullu biçimlendirme ile hücrelerde ilerleme çubuğu görünümü verme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yyhy

Yeni Üye
Aldığı beğeni
141
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Koşullu biçimlendirme ile hücrelerde ilerleme çubuğu görünümü verebilir miyiz?

Çözüm
A1 hücresine 2 yazınca noktanın altındaki kutu yeşile boyanır. 1 yazınca yıldızın altındaki kutu yeşile boyanır vs. gibi... ilk dosyanıza uyguladım ikinci dosyanıza bir sürü koşullu biçimlendirme kuralı tanımladığınız için karışıklık olmasın diye...dosyanız ektedir. İnceleyebilirsiniz.
Merhabalar eğer yanlış anlamadıysam sorunuzu G8:K8 hücrelerini mouse ile seçin sonrada koşullu biçimlendirme formülü olarak aşağıdaki formülü yazıp dolgu rengini yeşil seçerek deneyin.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sayın VetExc23 önerdiğiniz yöntem kısa gibi ama yapamadım. Ben biraz uğraştan sonra uzun yoldan yaptım. Kısayol her zaman tercihimizdir. Dosyayı ekliyorum acaba kontrol edebilir misiniz?

A1 hücresine 2 yazınca noktanın altındaki kutu yeşile boyanır. 1 yazınca yıldızın altındaki kutu yeşile boyanır vs. gibi... ilk dosyanıza uyguladım ikinci dosyanıza bir sürü koşullu biçimlendirme kuralı tanımladığınız için karışıklık olmasın diye...dosyanız ektedir. İnceleyebilirsiniz.

Çözüm
Konu Sahibi
Teşekkürler emeğinize sağlık dosyayı indirdiğim de inceleyeceğim. Konuyu çözüldü olarak kapatabilirsiniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri