• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kapalı Dosyaya Veri Kaydetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

murat_8181

Excel Dostu
Aldığı beğeni
237
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Değerli uzman arkadaşlar çalışmış olduğum paylaşımdaki makroları bir siteden temin ettim. Makro Açık kitaptan kapalı çalışma kitabına veri kaydediyor. Kodların aynısını kendi çalışmama entegre etmeme rağmen hata almaktayım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Konu Sahibi
Merhabalar
Aşağıdaki Kodları deneyebilirsiniz.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Sayın işsiz geri dönüş için öncelikle teşekkür ederim. Kayıt işlemini gerçekleçtiriyor. Ancak Kapalı çalışma kitabının 12. satırından itibaren kayıt yapıyor 2.satırdan itibaren nasıl yaptırabiliriz

Sayın işsiz geri dönüş için öncelikle teşekkür ederim. Kayıt işlemini gerçekleçtiriyor. Ancak Kapalı çalışma kitabının 12. satırından itibaren kayıt yapıyor 2.satırdan itibaren nasıl yaptırabiliriz

İçinde tablo veya eski veri varsa en son dolu satıra geliyor. A2 ye kadar tüm verileri siiniz

Konu Sahibi
İçinde tablo veya eski veri varsa en son dolu satıra geliyor. A2 ye kadar tüm verileri siiniz
Teşekkürler sayın işssiz son olarak bu kısmı "ThisWorkbook.Path & "\KAPALI.xlsx" kapalı dosya yolunu kendimiz belirleyeceğimiz şekilde nasıl revize edebiliriz. Örneğin benim kapalı çalışma kitabım masaüstünde veri isimli klasörün içinde olacak

Konu Sahibi
Teşekkürler sayın işssiz son olarak bu kısmı "ThisWorkbook.Path & "\KAPALI.xlsx" kapalı dosya yolunu kendimiz belirleyeceğimiz şekilde nasıl revize edebiliriz. Örneğin benim kapalı çalışma kitabım masaüstünde veri isimli klasörün içinde olacak
deneme yanılma yoluya yaptım tekrardan teşekkürler

Merhaba.
Konu çözülmüş yinede arşivimde olan Ado ile son satır numara bulan kod vardı onunla son satır numarasına kaydettirdim.
A sütununda en az bbie veri olmalı yoksa hata var mesajı verir.
Kodu eklememdeki amaç mesela Ado ile kapalı sayfadan veri sillerseniz yanlış bilmiyorsam yine son dolunun bir alına eklemez taki kapalı sayfadan manuel silmezseniz aklımda bu kalmış.

Birde 65536 .satıran itibaren kayıt eklermi denemedim.Biraz karmaşık iş.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri