• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kafe ve Restorantlar İçin Ücretsiz Adisyon Programı (1.0)

mavisiyah01

Yeni Üye
Aldığı beğeni
23
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba. Excel Vba ile kendi kodlamış olduğum Kafe ve Restorantlar için Adisyon programını hizmetinize sunuyorum.

Program Kullanımı:

• İlk etapta sizi kullanıcı ekranı karşılar. Diger olarak giriş yaparsanız program arayüzü açılır. Admin olarak giriş yaparsanız excel paneli açılır.
  • Sağ alt tarafta yer alan Borç Ekle isimli butona tıklayarak masaya borç eklersiniz.
  • Masanın hesabını görmek için masa butonuna tıklarsınız ve sağ tarafta yer alan listbox ekranında görünür.
  • Hesabı kapatmak için masa seçiliyken hesabı kapat butonuna tıklarsınız ve hesap sıfırlanır.

Program Görünümü

Kullanıcı Giriş Ekranı:

1728813900784.png

Program Arayüzü:

1728813932712.png

Güncellemeler devam ettikçe bu başlık altından bilgilendirilecektir.

İstediğiniz herhangi bir özelliği yine bu başlık altından yazabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Benim kafem filan yok ta aklıma ilk gelen bu adisyonu hangi garson almış, hesabı hangi kasiyer kesmiş. Bunların bi kodu yok mu ?

Konu Sahibi
Benim kafem filan yok ta aklıma ilk gelen bu adisyonu hangi garson almış, hesabı hangi kasiyer kesmiş. Bunların bi kodu yok mu ?
Proje henüz başlangıç aşamasında hocam. İstenen her şey yavaş yavaş eklenebilir. Şu an itibariyle direkt hızlı bir şekilde hesaplama yapıp hesabı kapatmak olarak iş görüyor. Teşekkür ederim ilginiz için

Kodlar şifrelenmiş ama Diğerolarak açılırsa şifre altta.

diger123

Konu Sahibi
Kodlar şifrelenmiş ama Diğerolarak açılırsa şifre altta.

diger123
Refaz hocam VBA şifresi 123456
Giriş ekranında soru işaretine tıklayınca şifreler çıkıyor.
Dediğiniz gibi diger123

merhaba, ürünleri nasıl değiştirebiliriz ?

Merhaba. Excel Vba ile kendi kodlamış olduğum Kafe ve Restorantlar için Adisyon programını hizmetinize sunuyorum.

Program Kullanımı:

• İlk etapta sizi kullanıcı ekranı karşılar. Diger olarak giriş yaparsanız program arayüzü açılır. Admin olarak giriş yaparsanız excel paneli açılır.
  • Sağ alt tarafta yer alan Borç Ekle isimli butona tıklayarak masaya borç eklersiniz.
  • Masanın hesabını görmek için masa butonuna tıklarsınız ve sağ tarafta yer alan listbox ekranında görünür.
  • Hesabı kapatmak için masa seçiliyken hesabı kapat butonuna tıklarsınız ve hesap sıfırlanır.

Program Görünümü

Kullanıcı Giriş Ekranı:

Ekli dosyayı görüntüle 29208

Program Arayüzü:

Ekli dosyayı görüntüle 29209

Güncellemeler devam ettikçe bu başlık altından bilgilendirilecektir.

İstediğiniz herhangi bir özelliği yine bu başlık altından yazabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.
makro bu çalışma kitabında olmayabilir veya tüm makrolar devre dışı bırakılmış olabilir diye hata kodu alıyorum pcde açamadım

Ekli dosyalar

• hata.PNG
    hata.PNG
    59.6 KB · Gösterim: 3
makro bu çalışma kitabında olmayabilir veya tüm makrolar devre dışı bırakılmış olabilir diye hata kodu alıyorum pcde açamadım
Exceli indirince acmadan sag tiklayip özellikler menüsüne girin. Acilam pencerede altta engellemeyi kaldir yazisina tik koyup uygula tamam deyin. Sonra exceli acin. Acilista icerigi etkinleştir yazisu cikarsa ona da tiklayiniz. Artik exceli kullanmaya başlayabilirsiniz

hocam exeli açabildim dediğiniz şekilde. masa ekleme çıkarma ve masaların isimlerini değiştirme gibi bir şey mümkün mü. bir de gün sonu satışları görmemiz mümkün mü. gün sonu alınabiliyor mu. ürünleri de gruplandırma yapabiliyor muyuz tostlar çaylar meşrubatlar diye

hocam exeli açabildim dediğiniz şekilde. masa ekleme çıkarma ve masaların isimlerini değiştirme gibi bir şey mümkün mü. bir de gün sonu satışları görmemiz mümkün mü. gün sonu alınabiliyor mu. ürünleri de gruplandırma yapabiliyor muyuz tostlar çaylar meşrubatlar diye
dosyaya hakim değilim hocam. Dosya sahibi görürse cevap verir

Konu Sahibi
Merhaba dosya sahibi benim. masa ekleme çıkarma isimlerini değiştirme yapabilirsin. gün sonu göremezsin. gruplandırma yok. Ama kodlar açık, dilediğin gibi istediğin şeyi ekleyebilirsin.

Merhaba dosya sahibi benim. masa ekleme çıkarma isimlerini değiştirme yapabilirsin. gün sonu göremezsin. gruplandırma yok. Ama kodlar açık, dilediğin gibi istediğin şeyi ekleyebilirsin.
kodları nasıl değiştirebilirim peki. masaların ismini felan değiştirebilmek için.

Konu Sahibi
kodları nasıl değiştirebilirim peki. masaların ismini felan değiştirebilmek için.
Masaların ismini değiştirirsen kodda yanlış durumlarla karşılaşabilirsin çünkü label adlarına göre arıyor. Onu da düzeltmen gerek. Bu yüzden kendine uyarlamak istiyorsan profesyonel yardım alman gerekiyor.
Eğer kendin değiştirmek istiyorsan:
Önce Geliştirici Sekmesine aktif et.
Ardından ALT+F11 ya da geliştirici menüsünden VBA düzenleyicisini aç.
VBA Şifresi 123456
Bundan sonrası sen de...

internetten böyle bir dosya buldum. İndirip kullanabilirsiniz. Alttaki Linkte de Youtube ta kullanım videosu anlatılıyor.

Ekli dosyalar

Geri