Miraga
Destek Ekibi
- Aldığı beğeni
- 931
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar
yapmak istediğim çalışma ektedir. yardımcı olabilirseniz sevinirim
çalışmada veri girişi ve icmal sayfaları bulunmakta
Veri Girişi sayfasının B Sutununda kredi numaraları (birden fazla tekrarlanan numaralar- her taksit için tekrarlanıyor numara) ve I sütununda bulunuyor 0 veya rakamlar bulunuyor
Yapmak istediğim
*Veri girişi B sutunundaki Kredi numaralarını İcmal sayfasına B Sütununa kopyalamak (tekrarlanan numaralar sadece 1 defa yazılacak) ancak kredi numarasının I sütunundaki karşılıklarının hepsi 0 ise dikkate almayacak
Not: ben bunu manuel olarak şu şekilde yapıyorum
1) veri girişi I sütunu filtrelemeden 0 hariç tümünü seçip filtreliyorum
2) B sütunundaki değerleri icmal sayfası B sütununa yapıştırıyorum
3) b sutunundaki verileri seçip Veri / yinelenenleri kaldır seçerek yapıyorum
bunu makro ile yapmak istiyorum
* icmal sayfasında oluşturduğum listenin A sütununa sıra numarası gelmesi gerekiyor J sütunu ve devamındaki sütunlar (renkli hücreler) eğer 4ncü satırlarında değer yok ise sütun gizlenmesi gerek
*
yapmak istediğim çalışma ektedir. yardımcı olabilirseniz sevinirim
çalışmada veri girişi ve icmal sayfaları bulunmakta
Veri Girişi sayfasının B Sutununda kredi numaraları (birden fazla tekrarlanan numaralar- her taksit için tekrarlanıyor numara) ve I sütununda bulunuyor 0 veya rakamlar bulunuyor
Yapmak istediğim
*Veri girişi B sutunundaki Kredi numaralarını İcmal sayfasına B Sütununa kopyalamak (tekrarlanan numaralar sadece 1 defa yazılacak) ancak kredi numarasının I sütunundaki karşılıklarının hepsi 0 ise dikkate almayacak
Not: ben bunu manuel olarak şu şekilde yapıyorum
1) veri girişi I sütunu filtrelemeden 0 hariç tümünü seçip filtreliyorum
2) B sütunundaki değerleri icmal sayfası B sütununa yapıştırıyorum
3) b sutunundaki verileri seçip Veri / yinelenenleri kaldır seçerek yapıyorum
bunu makro ile yapmak istiyorum
* icmal sayfasında oluşturduğum listenin A sütununa sıra numarası gelmesi gerekiyor J sütunu ve devamındaki sütunlar (renkli hücreler) eğer 4ncü satırlarında değer yok ise sütun gizlenmesi gerek
*
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.