Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
bu değişikliği ve amacını yine anlayamadım kusura bakmayın lütfen örnek dosya üzerinde yapacağınız işlemleri ve değişik durumları gösterir iseniz anlayabileceğimizi düşünüyorumŞöyle;
Dosyada bulunan DÜŞEYARA formülü D2 hücresini baz alarak onun karşılığını arıyor.
Makro ile DÜŞEYARA formülünde yazılı olan D2 bağlantısı yerine, D2 hücresinde yazılı olarak veriyi (örnekte bu veri VB) VB yazılmasını sağlayabilir miyiz.
Her zaman VB olsa Ctrl H ile yapılabiliyor. Ama D2 de sürekli farklı veriler olacak.
üstadım teşekkür ederim. İhtiyacımız "D2" yi, "VB" ye dönüştürebilmekikinci örneğinizdeki gibi ("VB" olan) kullanmak mümkün.
İlgine teşekkür ederim İbrahim Görgülüsayın vernel bu sorunuza ait örnek dosya yükleyebilir misiniz açıklamalı olursa iyi olur.
Sayın vernel sorunuzu anlayamadım tam olarak açıklamanız mümkün mü örnekli olursa iyi olurİlgine teşekkür ederim İbrahim Görgülü
Şöyle;Sayın vernel sorunuzu anlayamadım tam olarak açıklamanız mümkün mü örnekli olursa iyi olur
bu değişikliği ve amacını yine anlayamadım kusura bakmayın lütfen örnek dosya üzerinde yapacağınız işlemleri ve değişik durumları gösterir iseniz anlayabileceğimizi düşünüyorumŞöyle;
Dosyada bulunan DÜŞEYARA formülü D2 hücresini baz alarak onun karşılığını arıyor.
Makro ile DÜŞEYARA formülünde yazılı olan D2 bağlantısı yerine, D2 hücresinde yazılı olarak veriyi (örnekte bu veri VB) VB yazılmasını sağlayabilir miyiz.
Her zaman VB olsa Ctrl H ile yapılabiliyor. Ama D2 de sürekli farklı veriler olacak.