yapıcı
Gold Üye
- Aldığı beğeni
- 8
- Excel V
- Office 2021 TR
- Gold Bitiş
- 24 Ekim 2026
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Kimse ne istediğinizi anlayamadi bence. Dosyaniza ben de baktim. Ne yapilmak istenildigini net anlayamadigim icin biraktimArkadaşlar Merhaba
Ekte gönderdiğim dosyada haftalık ödeme planı oluşturmak istiyorum
Ben bir yere kadar geldim ama ayrıştırmada takıldım yardımcı olursanız sevinirim.
Açıklama dosyanın içinde
Evet anlatamadım sanırım.Kimse ne istediğinizi anlayamadi bence. Dosyaniza ben de baktim. Ne yapilmak istenildigini net anlayamadigim icin biraktim
Merhaba VBA formlarındaki projeler hepsi bana aitMerhaba, Excel sayfalarını bırakıp VBA ile çalışmak isterseniz yardımcı olurum. Sayfadaki VBA formları sizin projenizle ilgili değil sanki, çoğu çalışmıyor. Sayfadaki modüllerin de büyük kısmı sorunlu. İsterseniz bu kodları gözden geçirip düzeltebilirim. Yaptığım incelemeye göre her şeyi unutup yeni proje yapmak, daha kolay çözüm olacağı düşüncesindeyim.
MerhabaMerhaba, Excel sayfalarını bırakıp VBA ile çalışmak isterseniz yardımcı olurum. Sayfadaki VBA formları sizin projenizle ilgili değil sanki, çoğu çalışmıyor. Sayfadaki modüllerin de büyük kısmı sorunlu. İsterseniz bu kodları gözden geçirip düzeltebilirim. Yaptığım incelemeye göre her şeyi unutup yeni proje yapmak, daha kolay çözüm olacağı düşüncesindeyim.