• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Haftalık Ödeme Planı Oluşturma

yapıcı

Gold Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2021 TR
Gold Bitiş
24 Ekim 2026
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba
Ekte gönderdiğim dosyada haftalık ödeme planı oluşturmak istiyorum
Ben bir yere kadar geldim ama ayrıştırmada takıldım yardımcı olursanız sevinirim.
Açıklama dosyanın içinde

Ekli dosyalar

Arkadaşlar Merhaba
Ekte gönderdiğim dosyada haftalık ödeme planı oluşturmak istiyorum
Ben bir yere kadar geldim ama ayrıştırmada takıldım yardımcı olursanız sevinirim.
Açıklama dosyanın içinde
Kimse ne istediğinizi anlayamadi bence. Dosyaniza ben de baktim. Ne yapilmak istenildigini net anlayamadigim icin biraktim

Konu Sahibi
Kimse ne istediğinizi anlayamadi bence. Dosyaniza ben de baktim. Ne yapilmak istenildigini net anlayamadigim icin biraktim
Evet anlatamadım sanırım.
Bu şekilde bir liste oluşturmak istiyorum.
Ama her hafta cuma günü ödeme günü olmasını istiyorum.
mesela 20 adet gelen fatura var buna atıyorum 8 adet fatura çıkışı yapıldı 5 kerede ödeme yapıldı sitem bunları kontrol edecek
alışlardan satışları ve yapılan ödemeleri düşecek sonra vade gün tarihine göre sıradaki faturadan kalan varsa onu yazacak
eğer kapana kapana geldiyse sıradaki 14. faturayı alacak 14. fatura tarihine vade tarihini ekleyecek
gelen haftanın cuma gününe 14. faturanın miktarını yazacak bunu haftalık olarak yapmak istiyorum.
yani baktığımda mesela bugün cumartesi önümüzdeki cuma hangi ödemelerim var onları görmek istiyorum.
tabi sistem bunu tüm cariler için yapacak.
Anlatabilmişimdir sanırım.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    171.8 KB · Gösterim: 9
Geri