Selam,
Daha önce sizlerden istemiş olduğum konuya verdiğiniz cevapla sorunumu halletmiştim.
Sorum; gün sonunda BIST te aynı hisseleri kaç tane aracı kurum almış isimleri ve yanındaki hücreye de kaç tane kurum varsa sayısını yazdırmaktı. C1 ve D1 hücre
lerinde yazmış olduğunuz formüllerle cevabımı aldım. Fakat
Ertesi gün hisseler değiştiği için yeni excel sayfasına yapmış olduğunuz formülleri yapıştırmak istediğimde #AD? hatası veriyor. Her gün veriler değiştiği için
bu formülü her yeni excel sayfasına nasıl aktarabilirim.
ilk soruma yapılan excel sayfasında her kurumun 5 hissesi varken son excel sayfasında her kurumun 20 hissesini aldım. Bundan sonra 20 şer hisseyi değerlendirilecek şekilde düzenlemek istiyorum.
Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Daha önce sizlerden istemiş olduğum konuya verdiğiniz cevapla sorunumu halletmiştim.
Sorum; gün sonunda BIST te aynı hisseleri kaç tane aracı kurum almış isimleri ve yanındaki hücreye de kaç tane kurum varsa sayısını yazdırmaktı. C1 ve D1 hücre
lerinde yazmış olduğunuz formüllerle cevabımı aldım. Fakat
Ertesi gün hisseler değiştiği için yeni excel sayfasına yapmış olduğunuz formülleri yapıştırmak istediğimde #AD? hatası veriyor. Her gün veriler değiştiği için
bu formülü her yeni excel sayfasına nasıl aktarabilirim.
ilk soruma yapılan excel sayfasında her kurumun 5 hissesi varken son excel sayfasında her kurumun 20 hissesini aldım. Bundan sonra 20 şer hisseyi değerlendirilecek şekilde düzenlemek istiyorum.
Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
C1 Hücresine aşağıdaki formülü yapıştırıp deneyin.
HTML:
D1 hücresine de aşağıdaki formülü yazarsanız hangi hisse kaç aracı kurum tarafından tercih edilmiş sayı olarak görürsünüz.
HTML:
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.