• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formül İle Stok Giriş Çıkışı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

İSO1970

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Değerli üstatlar stok giriş-çıkış ile alakalı bir formüle ihtiyacım var.
Mümkün mü olur mu bilmiyorum ama eğer makro ile değil de formül ile olursa çok işime yarayacak.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• STOK GİRİŞ-ÇIKIŞ.xlsx
    20.3 KB · Gösterim: 26
Çözüm
Sayın İSO1970,

LİSTE sayfasını daha önce formüllerle hazırladığımı yazmıştım. Ancak dosya boyutundan dolayı, bu sayfayı pivot tablo olarak hazırlamaya karar verdim.

Yine başka bir paragrafımda 5000 ürün girişine kadar ayarladığımı yazmıştım. Bu sınırı 3000 olarak düşürdüm.

İncele, dene ve lütfen dönüş yapar mısın ?

Ben de deniyorum....

Sayın İSO1970,

LİSTE sayfasını daha önce formüllerle hazırladığımı yazmıştım. Ancak dosya boyutundan dolayı, bu sayfayı pivot tablo olarak hazırlamaya karar verdim.

Yine başka bir paragrafımda 5000 ürün girişine kadar ayarladığımı yazmıştım. Bu sınırı 3000 olarak düşürdüm.

Çözüm
Sayın İSO1970,

Teşekkür ederim ellerinize sağlık.

Güle güle kullanın.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri