• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excelde 7 satırda farklı veri olursa kullanıcıyı ikaz etsin

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
58
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Selamun aleykum abilerim sizlerindin destek alarak bir şeyler yapmaya başladım yalnız bir yerde takıldım bu konuda sizlerden destek istiyoruz.Ekte bulunan bir takıp programı yaptım.Benım takıldığım kon İse Söyle Anlatmaya başlayalım
Hisse satısı yaparken Kurban listesinde bulunan B hücresine küpe nolarını girip hisse satısı yapıyoruz bir küpe numarası en fazla 7 kez satış olacak tır ancak her 7 satır bir kupe no aittir buna göre örneğin sayfada olduğu gibi 1 Nolu hayvanın 1 hissesinin küpe no 123 olduğunu düşünürsek 1;7 aynı olmak zorunda giriş yapılacak bu kısma farklı bir veri kullanıcı tarafından girişi yapılacak olursa kullanıcı ikaz etsin ve kayıt oluşmasın Yanı listede bulunan 2 çi hayvan da olduğu gibi bir kısmı 456,258 olmasın ve böyle bir durumda kullanıcıyı mesaj versin diye düşünüyorum bu münkunmudür Saygilar

Aleyküm Selam.

Her grupta aynıları olmalı en başta sonra bu gruptakileri değiştirmek isteyen olursa mesaj verir başka grupta felan varsa.
Dosyanız karışık onun yerine örnek yaptım kodları inceleyip uyarlayabilirsiniz.

Konu Sahibi
Aleyküm selam tesekkurler bayagi ugrasdim Kodları bir dosyama revize edemedim kodları sayfaya revize edip tarafıma göndermeniz munkun olurmu.

Rica ederim.
Bugün uğraşırım belki akşam belki birazdan biter.
Ama normalde bir sayfa ekleseniz ve orada her gruba bir küpe no tanımlasanız kod ile otomatik sadece ilgili olan getirilir.
Yani
1.Grup küpe no 10
2.grup küpe no 11
.......
Gibi birşey tanımlarsanız veri doğrulama ile sadece ilgili olanlar gelir boşuna tüm küpe no lar veri doğrulamada çıkmaz.
Böyle isterseniz ayarlarım daha basit olur sizede.

Konu Sahibi
Aleyküm selam tesekkurler bayagi ugrasdim Kodları bir dosyama revize edemedim
Rica ederim.
Bugün uğraşırım belki akşam belki birazdan biter.
Ama normalde bir sayfa ekleseniz ve orada her gruba bir küpe no tanımlasanız kod ile otomatik sadece ilgili olan getirilir.
Yani
1.Grup küpe no 10
2.grup küpe no 11
.......
Gibi birşey tanımlarsanız veri doğrulama ile sadece ilgili olanlar gelir boşuna tüm küpe no lar veri doğrulamada çıkmaz.
Böyle isterseniz ayarlarım daha basit olur sizede.
Olabilir Allah razı olsun

Amin sizdende.
Aslında Veri Girişleri sayfasında SIRA NO ve KÜPE NO sütunları var onlara göre ayarlar dosyayı eklerim zaman yeterse birazdan yetmezse akşama biter.

Konu Sahibi
Amin sizdende.
Aslında Veri Girişleri sayfasında SIRA NO ve KÜPE NO sütunları var onlara göre ayarlar dosyayı eklerim zaman yeterse birazdan yetmezse akşama biter.
Hocam birde Programım hangi durumda kapatılırsa kullanıcı programı açtığında ekrana İLK önce kullanma Hakkında Bilgiler güzel olur Karsilama mesajı oldugu gibı kalacaktır Simdiden Tesekkur Ederiz ALLAH razı olsun

Hocam birde Programım hangi durumda kapatılırsa kullanıcı programı açtığında ekrana İLK önce kullanma Hakkında Bilgiler güzel olur Karsilama mesajı oldugu gibı kalacaktır Simdiden Tesekkur Ederiz ALLAH razı olsun
Bugün bakacağım işteyim.
Açılış için zaten yapmışsınız activate koduna ams başınz çift tırnak eklememişsiniz bundan çalışmıyordu hatırladığım kadarıyla.

Konu Sahibi
Üstat daha önce kurban listesini ilk sayfa getiriyordu şimdi ise ilk sayfanın kullanma hakkında bilgilerin gelmesini istiyoruz

Konu Sahibi
Ve Ekrana gelirken kullanıcıya karşılama mesajı selamün aleyküm kurban takip programin diye mesaj gelirse daha güzel ve hoş olur diye düşünüyorum ve bu konuda olumlu cevap alacağımızı umut ediyor
Sebahattin KALDİRİM

Merhaba, Sebahattin bey. Merak ettim sayfanızda verileri kolay anlaya biliyormusunuz. bşka kulanıcının bu sayfada güçlük çekme olasılığını düşündünüz mü! . Çok karmaşık, 10 dk ne olacağını anlamaya çalıştım sıkıldım. İlgilenirseniz sizin için mükemmel çözüm ve daha fazlası ile anlaşılır veri mezkezi dizaynı sunarım.

Konu Sahibi
Hiç olmasa sayfamda bulunan kullanıcı programı herhangi bir sayfada kapatırsa tekrar açtığında kullanim hakkında bilgiler sayfaya gelsin ve mesaj olarak selamün aleyküm ve kurban takip programı mesaj olarak almak istiyoruz sadece bu olsun. Bize yeter İnşallah küpe nolari veri doğrulama ile yapmaya çalışacağız sizi biraz yorduk hakkınız helal etmenizi rica ediyoruz

Kullanıcı dediğiniz betimleme, ( excel için Kullanıcı (Adı ve Şifresi) sadece (kullanıcı) veya ( Şifre) ile giriş yaptığında, Haricen Bilgisayarın Kullanıcı adını alarak İyi niyet mesajını verdiririz. Sizin sayfnızda bu ibareler yer almamakla birlikte Kime hitab edileceği belirsizlik içinde.

Anlaşıldı, Sanırım Kullanıcı Adı ve Şifreli giriş istiyorsunuz. Eğer bu ise güncel sayfanızı tekrar ekleyin

Unutmamak gerekirki siz her zaman her yerde olamazsınız. Siz herzaman bu sayfayı kullanamazsınız. Olmadığınızda yerinize bakacak idari kişi sayfanızla çok fazla uğraşır. Kullanıcılara sunulan işlevler, kolaylaştırıcı olmalı sayfanızda bunlar yok.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri