• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excelde 7 satırda farklı veri olursa kullanıcıyı ikaz etsin

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Gold Üye
Aldığı beğeni
58
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Selamun aleykum abilerim sizlerindin destek alarak bir şeyler yapmaya başladım yalnız bir yerde takıldım bu konuda sizlerden destek istiyoruz.Ekte bulunan bir takıp programı yaptım.Benım takıldığım kon İse Söyle Anlatmaya başlayalım
Hisse satısı yaparken Kurban listesinde bulunan B hücresine küpe nolarını girip hisse satısı yapıyoruz bir küpe numarası en fazla 7 kez satış olacak tır ancak her 7 satır bir kupe no aittir buna göre örneğin sayfada olduğu gibi 1 Nolu hayvanın 1 hissesinin küpe no 123 olduğunu düşünürsek 1;7 aynı olmak zorunda giriş yapılacak bu kısma farklı bir veri kullanıcı tarafından girişi yapılacak olursa kullanıcı ikaz etsin ve kayıt oluşmasın Yanı listede bulunan 2 çi hayvan da olduğu gibi bir kısmı 456,258 olmasın ve böyle bir durumda kullanıcıyı mesaj versin diye düşünüyorum bu münkunmudür Saygilar

Konu Sahibi
Anlaşıldı, Sanırım Kullanıcı Adı ve Şifreli giriş istiyorsunuz. Eğer bu ise güncel sayfanızı tekrar ekleyin
ustat soyle anlatalım Kullanici sayfayı açiyor örnegin temsilçiler sayfasını kontrol etti ve baska bir sayfayı baktı ve programı kappattı programı tekrar açtığında programın acilis sayfası oarak sayfamda buluna program haakında sayfası acilsin ve mesaj olarak Selamun ALEYKÜM ve kurban takıp programı olarak mesaj versin

Konu Sahibi
ustat soyle anlatalım Kullanici sayfayı açiyor örnegin temsilçiler sayfasını kontrol etti ve baska bir sayfayı baktı ve programı kappattı programı tekrar açtığında programın acilis sayfası olarak sayfamda bulunan program hakkında sayfası acilsin ve mesaj olarak Selamun ALEYKÜM ve kurban takıp programı olarak mesaj versin

Video çektim.Veri girişleri sayfasınadk, A sütunundakinin B sütunundaki karşılığı veri doğrulamaya alındı.
Ayrıca alttaki kod dolu hücreyide siliyor bunu siz eklemişsiniz ama mantığı anlamadım.
Dolu gibi mesaj çıkıyor ordaki mantık nedir?
23.mesajdaki asax hocamızın kodunuda ekledim.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Konu Sahibi
Selamun Alekum hocam programda su hatayı alıyorum örneğin b 8 üzerinde tıkladığımda resim 1 deki hatayı veriyor hataya Debug devam edince
.Add Type:=xlValidateList, AlertStyle:=xlValidAlertStop, Operator:= _
xlBetween, Formula1:=ThisWorkbook.Worksheets("Veri Girişleri").Cells(bul, "B").Value hatası veriyor resim 2

Resimdeki işaretlediklerimi ekleyip çift tırnak içine paralanızı yazın önceki dosyanızda parola yoktu.

1.png

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri