akyol47400
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 6
- Excel V
- Office 365 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Dosyanız ekte. Makroda yazı şekillerine örnek birkaç örnek var. Kalın, italik, Kırmızı, mavi. Örnek olarak yaptım. İşinize yaramayanı silebilirsiniz.Ben yapıyorum da olmuyor. Örnek kısa bir veri dosyası hazırladım 3 sayfalık. Çıktı sayfasında formülle getirilmiş değişkenler var. Bu değişkenlerin bold olmasını istiyorum. İncelerseniz bu örnek üzerinde yaparsanız anlama şansım daha yüksek olabilir. Teşekkür ederim
Valla ben yapamadım mantığını çözemedim doğrusu ondan olmuyor.Sizin sorunuzun cevabı sayfa2 de. Veri sayfasına da bakınız. Kodlar sayfaların Worksheet_Change modülünde. Ekli dosyayı görüntüle 21530
HTML:Valla ben yapamadım mantığını çözemedim doğrusu ondan olmuyor.
Dosyanız ekte. Makroda yazı şekillerine örnek birkaç örnek var. Kalın, italik, Kırmızı, mavi. Örnek olarak yaptım. İşinize yaramayanı silebilirsiniz.Ben yapıyorum da olmuyor. Örnek kısa bir veri dosyası hazırladım 3 sayfalık. Çıktı sayfasında formülle getirilmiş değişkenler var. Bu değişkenlerin bold olmasını istiyorum. İncelerseniz bu örnek üzerinde yaparsanız anlama şansım daha yüksek olabilir. Teşekkür ederim