• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel Hücre İçeriğinin Bir Kısmını Bold Yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

akyol47400

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhabalar fotoğrafta tarif ettiğim gibi başka sayfadan getirdiğim ve ondalığa böldüğüm ücreti nasıl kalın(BOLD) olarak gösterebilir. Teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2023-11-04 115137.png

Çözüm
Gold Bitiş
14 Ekim 2025
Ben yapıyorum da olmuyor. Örnek kısa bir veri dosyası hazırladım 3 sayfalık. Çıktı sayfasında formülle getirilmiş değişkenler var. Bu değişkenlerin bold olmasını istiyorum. İncelerseniz bu örnek üzerinde yaparsanız anlama şansım daha yüksek olabilir. Teşekkür ederim
Dosyanız ekte. Makroda yazı şekillerine örnek birkaç örnek var. Kalın, italik, Kırmızı, mavi. Örnek olarak yaptım. İşinize yaramayanı silebilirsiniz.
Valla ben yapamadım mantığını çözemedim doğrusu ondan olmuyor.
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

"a1" para tutarının olduğu hücre
"a5" metin ifadesinin olduğu hücre

bu kodlar dosyadaki 2 sayfadaki makro VBA kodları.

Merhaba.
Dosya ekleseydiniz uzun sürmezdi .
Eğer kalın yapılacak hücrede formül yoksa deneyin çalışıyor.

Animation.gif

HTML:
C#:

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Ben yapıyorum da olmuyor. Örnek kısa bir veri dosyası hazırladım 3 sayfalık. Çıktı sayfasında formülle getirilmiş değişkenler var. Bu değişkenlerin bold olmasını istiyorum. İncelerseniz bu örnek üzerinde yaparsanız anlama şansım daha yüksek olabilir. Teşekkür ederim

Koddaki sayfa isimlerini düzenlersiniz.
Çıktı sayfasının N1 hücresine formülü aldım isterseniz gizlersiniz vs...
Almamın sebebi formülde çalışmadı bazıları.
Düşeyara ile yaptığınızın aynı mantığını yaptım.
Sayfa1de isim ve alttakiler değişince kod çalışır.
Ayrıca Sayfa1 deki B2 ve C2 dekilerin ikiside bulunursa diye koda ekledim(If arananTutar1 > 0 And arananTutar2 > 0 Then toplamTutar = topla1 + topla2)
Birisi yani örneğinizdeki B2 ve C2 dkinin biri eşleşiyorsa yukardaki and yerine or yazın.

HTML:
C#:

Dosyanız ekte. Makroda yazı şekillerine örnek birkaç örnek var. Kalın, italik, Kırmızı, mavi. Örnek olarak yaptım. İşinize yaramayanı silebilirsiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri