Local
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 25
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Anlamadığım konunın listview ile alakası var mı?C#:
HTML:
StokKartBilgi yazan kısımlar listviewde ki kayıtlara çift tıklayarak pdf olarak açılmasını sağlıyor .Ben bunu sql olarak sunucudan çekecek şekilde yazmak istiyorum ..
Tam olarak anlasak kolay çözülür ama ne yapmak istediğiniz anlaşılmıyor.Valla bende çözemedim hocam uğraşıyorum ama ,
Belkide StokkartBilgi sayfasında değilde başka sayfada listview açıldığı için olabilir.ActiveSheet.Range("c5")
Evet Hocam dediğiniz gibi istediğim veri sütunlarını alacağım çalışma sayfası yerine rs ile sunucudan alacağımAnlamadığım konunın listview ile alakası var mı?
Varsa nasıl olacak?
Eğer serverden alınacaksa select ile alınıp do while ile döngü kurup rs(0) gibi istediğiniz veri sütunlarımı alacaksınız serverden?
Kısaca soru tam anlaşılmıyor.
Abey ben bıraktım bu konuyu çünkü birşey anlaşılmıyor.Listview ile ne alakası oluyor rs olursa mesela.Evet Hocam dediğiniz gibi istediğim veri sütunlarını alacağım çalışma sayfası yerine rs ile sunucudan alacağım
Çıktı almak için sunucudaki veriyi tasarlamanıza mı ihtiyaç var?O zaman sunucudaki veriyi çıktı alacak şekilde nasıl tasarlayacağım hocam
Doğrudan DB üzerinden pdf alabileceğiniz bir çözüm yok maalesef. Aracı yazılım vs var mı bilmiyorum. Ama SQL sorgu çıktısını doğrudan pdf olarak alamazsınız.İşte excel üzerinden değil sunucu üzerinden pdf dosyasına çevirmek sorunum bu aslında