• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü çalışma zamanı hatası '380':geçersiz özellik değeri hatasını bir türlü bulamıyorum...

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SonOsmanlı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Dostlar programda sürekli "çalışma zamanı hatası '380':geçersiz özellik değeri" hata mesajı alıyorum..
Bunu ikinci bir sayfa ekledim illeri oradan çekeyim diye ama bu hata gelmeye başladı.
Başlayınca bende iller ile ilgili sayfayı sildim ama sürekli gelmeye başladı. İller sayfası ile ilgisi yokmuş.
Demek ki ama hata mesajı gitmedi.Düzeltirseniz çok sevinirim...
Kalbi selamlarımla...

bu hata ne zaman hangi işlemde meydana geliyor. gönderdiğiniz tek sayfa üzerinden örneklendirin yardımcı olayım

Konu Sahibi
bu hata ne zaman hangi işlemde meydana geliyor. gönderdiğiniz tek sayfa üzerinden örneklendirin yardımcı olayım
Hocam bende anlamadım...ama zannedersem kan grubu prodesüründe olabilir diye düşünüyorum ama ben denedim ama bir türlü başarılı olamadım...

380 mantık hatası dır. nerede oluştuğunu bilirsek sorun hemen çözülür

programın tamamı bu kadar mı? Datetime picker nesnesi form üzerinde yok ama kodları duruyor. Gerekli mi?. İli seçince ilçeler geliyor mu.? ilçeyi seçince posta kodu doluyor mu? İşlemlerde offset kullanıldığından dolayı alanlardan birisi eksik olursa hep yanlış bilgi doluyor. Formun initailize kısmına güncelleme kodu konmamalı hatalı işlem. şimdilik gözüme batan bunlar . başka eksiklik varsa onlarıda belirtin toptan düzelteyim

Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam başka eksiklik yok.İli seçince ilçeler gelmiyor, ilçeyi seçince posta kodu dolmuyor yaparsanız sevinirim...
Hayırlı akşamlar diliyorum...Programın tamamı bu kadar...

Konu Sahibi
programın tamamı bu kadar mı? Datetime picker nesnesi form üzerinde yok ama kodları duruyor. Gerekli mi?. İli seçince ilçeler geliyor mu.? ilçeyi seçince posta kodu doluyor mu? İşlemlerde offset kullanıldığından dolayı alanlardan birisi eksik olursa hep yanlış bilgi doluyor. Formun initailize kısmına güncelleme kodu konmamalı hatalı işlem. şimdilik gözüme batan bunlar . başka eksiklik varsa onlarıda belirtin toptan düzelteyim

posta kodu mahallelere bağlı. Tasarımda değişiklik yapıp mahalle eklermisiniz yoksa posta kodundan vaz mı geçelim

Örneğinizi ciddi manada düzelttim. Arama fonksiyonunda sadece İlk harf büyük ise bulamıyor. Diğer kısımlar elden geçirildi şehir ve ilçe kodlaması yapıldı ve diğerleri...

Konu Sahibi
Örneğinizi ciddi manada düzelttim. Arama fonksiyonunda sadece İlk harf büyük ise bulamıyor. Diğer kısımlar elden geçirildi şehir ve ilçe kodlaması yapıldı ve diğerleri...
Hocam ellerinize ,emeğinize vede bilginize sağlık...Posta kodunu el ile gireriz sorun değil..Hocam sadece yeni kayıt yaptığımda LixtBoxta görünmüyor.Sebebi nedir acaba...Kapatıp girince geliyor bilgi...
Çok teşekkür ederim.Harika olmuş..

cmdYeniEkle_Click() altında Case vbNo yazan satırın üzerine
lstDoldur yazın

müsait olunca bakayım.Sadece onlara bakmamıştım

Hocam önceki ve sonraki düğmelerinin amacı nedir. Ne yaparlar

inceleyiniz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri