elimde EPDK dan Motorin fiyatlarını indiren program var
bu programı başka bir dosyaya nasıl uyarlayabilirim.
kopyaladım yapıştırdım. buton atadım çalışmadı
Tools > References > penceresinden gerekli referanslar eklenebilir. İlgili referansların neler olduğunu bilmiyorsanız ya da hatırlamıyorsanız doğru çalışan dosyanızdaki referanslara bakarak hangileri olduğunu saptayabilirsiniz.
Eksik referanslarınız muhtemelen Microsoft Internet Controls ve Microsoft HTML Object Library referansları olabilir.
bu kod ekteki dosyada çalışıyor. bu sayfadan akaryakıt fiyatlarını kopyalayıp esas dosyama yapıştırıyorum. veya dosyalar arasında veri çekiyorum.
Yapmak istediğim ise; benim esas çalıştığım dosyadaki akaryakıt fiyatları sayfamda buton oluşturup, yukarıdaki kodu kopyalayıp yapıştırıp, butona bastığımda çalışması istiyorum. fakat hata veriyor. hata kodu ve ekran görüntüsü ektedir.
Tools > References > penceresinden gerekli referanslar eklenebilir. İlgili referansların neler olduğunu bilmiyorsanız ya da hatırlamıyorsanız doğru çalışan dosyanızdaki referanslara bakarak hangileri olduğunu saptayabilirsiniz.
Eksik referanslarınız muhtemelen Microsoft Internet Controls ve Microsoft HTML Object Library referansları olabilir.