• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Arama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Ürünler listesi excel sayfasında liste 1 kısmında yer alıyorÜrün seç kısmından ürün başlığını seçip o ürün başlığına göre tabloya listeliyordum ama hata vermeye başladı .Genel arama kısmını ise yapamadım ürün seç kısmından başlığı seçip tabloya gelen birden fazla ürünün içinden arama yapmak istiyorum.Arama sayfam Userform 2 de yer alıyor..

Ürünler listesi excel sayfasında liste 1 kısmında yer alıyorÜrün seç kısmından ürün başlığını seçip o ürün başlığına göre tabloya listeliyordum ama hata vermeye başladı .Genel arama kısmını ise yapamadım ürün seç kısmından başlığı seçip tabloya gelen birden fazla ürünün içinden arama yapmak istiyorum.Arama sayfam Userform 2 de yer alıyor..
HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
liste2 sayfan yok

Private Sub ComboBox1_Change()
ComboBox2.RowSource = Empty combobox2 yok

Konu Sahibi
Aslında liste 2 sayfasındaki veriler Liste 1 de değişen bir şey yok orda bir yanlışlık oldu .

Mesela Yiyecek içecek grubunu seçtim combobox ile ,listviewde listelendi textboxa ise o listelenen ürünleri aramak için koymuştuk ama doğru bir şekilde çalışmadı.

Konu Sahibi
Hocam şu arama kısmını yapamadım hala yardımcı olabilir misiniz.

Hocam şu arama kısmını yapamadım hala yardımcı olabilir misiniz.
1701283839238.png
Local listview1 e tıklayınca seçimi listview2 ye atıyor. 8 adet seçime sınırlamışsınız.

Çözüm
Konu Sahibi
Orada sıkıntı yok sınır olabilir ,yiyecek içecek grubu seçili iken combobox 2 de yiyecek içecek grubuna ait veriler combo2 de görünsün hem de listviewde.Arama kısmıda aynı şekilde o grubua ait ürünleri aratmak istiyorum .

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri