• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Alt alta olan satırları tek hücrede birleştirme.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bluekaya

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar bir sorum olacaktı şimdi elimde bir mail listesi var ama bunlar alt alta satırdalar ben bunları tek bir hücre içinde aralarında virgül ile toplamak istiyorum.

Örnek elimdeki liste.
Ahmet@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.
Mehmet@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.
Zeynep@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.
hasret@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.

İSTEDİĞİM

Ahmet@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.,mehmet@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.,zeynep@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.,hasret@Link ve Reklam İçerikli Paylaşımlar Engellenme Sebebidir.,

hangi formül ile yapabilirim alt alta olan hücreleri tek hücrede birleştirmeyi ?

aşağıdaki kodu örneğiniz göre uyarlarsanız işinize yarar umarım

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Merhaba,
Kullanıcı Tanımlı Fonksiyon (KTF)
Boş bir modüle ekleyin.
HTML:
Kod:

birleştirme için formülü yazın.
HTML:
Kod:

Konu Sahibi
ALT+ F11 tuşlarına basın kodu göreceksiniz.

Öncelikle KTF ve makro konusunda biraz araştırma yapın. Şu an başka birşey öneremeyeceğim.

Konu Sahibi
evet düğme eklemesi gerekir. yada direk makrolardan istediğiniz zaman çalıştırabilirsiniz
örnek dosya yollasam uyarlayabilirmisiniz J sütunundakileri birleştirmeye çalışıyorum bilginize.

Dener misiniz?

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri