• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru 1070 tane excel dosyasından bazı bilgiler alınıp farklı bir excel dosyasında birleştirmem gerekiyor

fatihkaraoglu53

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba . elimde 1070 tane excel dosyası var farklı klasörlerde bulunan. bu excel dosylarından bazı bilgileri alıp tek bir excel dosyasında birleştirmem gerekiyor. bunu en kısa yoldan nasıl yapabilirim?

Ekli dosyalar

• resim_2025-04-21_120913024.png
    resim_2025-04-21_120913024.png
    11.7 KB · Gösterim: 9
arkadaşlar merhaba . elimde 1070 tane excel dosyası var farklı klasörlerde bulunan. bu excel dosylarından bazı bilgileri alıp tek bir excel dosyasında birleştirmem gerekiyor. bunu en kısa yoldan nasıl yapabilirim?
1. Bu excel dosyalarının isimleri hep böyle mi
2. Tüm dosyaların formatı aynı mı
3. İçinden alınacak bilgiyi daha net anlatın. Her dosyada şu şu hücredeki bilgiler alınacak gibi. Ne kadar fazla bilgi verirseniz o kadar hızlı çözüme ulaşılır.

Konu Sahibi
örnek dosya yükleme yapa bilirseniz daha mantlıklı cevap alır sınız
örneğin şu dosyayı atabilirim. bunun gibi 1070 tane dosya var. ben bunun içinden marka, model, seri no, künye,sertifika no ve kalirasyon tarihi yazan yerleri alıp farklı bir excel doyasında toplamam gerkiyor

Ekli dosyalar

farklı klasörlerde bulunan. bu excel dosylarından bazı bilgileri alıp tek bir excel dosyasında birleştirmem gerekiyor. demissiniz bu bazı bilgiler aynı hüçre sutun vb içerindeki
cıhazı-0830 örnek tüm çekmek iştedigin örnek A15 B20 C30 içindemi hangi veriler vb
örnek bu sekilde paylasın
aktarma.xlsm
cıhazı-0830.xlsm bu dosya içerisinde A11 B15 C45 D30 BURDAKİ bilgileri aktarma.xlsm içindeki deneme sayfasına aktarmak iştiyorum vb biraz bilgi vermezniz lazım

1 farklı farklı klasör işimleri olmadan o dosyalardan bilgi çekmek olmaz hangi dosyada hangi işim ile kayıt edilmiş dosya adı uzantısı vb bilmiyoruz
2 bazı bilgiler o dosya içerinde bulunan sayfa da hangi bilgiler A1 B2 B3 neresinden çekecek bilgiyi bilmiyoruz
3 tüm dosya içerindeki bilgiler aynı sayfa içerindemi olacak
detaylar yok bilgi yok vb

örneğin şu dosyayı atabilirim. bunun gibi 1070 tane dosya var. ben bunun içinden marka, model, seri no, künye,sertifika no ve kalirasyon tarihi yazan yerleri alıp farklı bir excel doyasında toplamam gerkiyor
MARKA : A10
MODEL: A11
SERİ NO: A15
KÜNYE : A20
SERTİFİKA NO: A32
KALİBRASYON : A16 HÜCRESİNDEN ALINACAK YENİ OLUŞTURULAN SAYFADA A2 B2 C2 D2 E2 Sütunlarına yazılacak şeklinde belirtirseniz kodlama ona göre yapılır

Deneyiniz;

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Ekli dosyalar

Geri