fatihkaraoglu53
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 2
- Excel V
- Office 2021 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
1. Bu excel dosyalarının isimleri hep böyle miarkadaşlar merhaba . elimde 1070 tane excel dosyası var farklı klasörlerde bulunan. bu excel dosylarından bazı bilgileri alıp tek bir excel dosyasında birleştirmem gerekiyor. bunu en kısa yoldan nasıl yapabilirim?
Haklısınız hocam örnek dosya olmadan çok zor.örnek dosya yükleme yapa bilirseniz daha mantlıklı cevap alır sınız
örneğin şu dosyayı atabilirim. bunun gibi 1070 tane dosya var. ben bunun içinden marka, model, seri no, künye,sertifika no ve kalirasyon tarihi yazan yerleri alıp farklı bir excel doyasında toplamam gerkiyorörnek dosya yükleme yapa bilirseniz daha mantlıklı cevap alır sınız
MARKA : A10örneğin şu dosyayı atabilirim. bunun gibi 1070 tane dosya var. ben bunun içinden marka, model, seri no, künye,sertifika no ve kalirasyon tarihi yazan yerleri alıp farklı bir excel doyasında toplamam gerkiyor
Deneyiniz;örneğin şu dosyayı atabilirim. bunun gibi 1070 tane dosya var. ben bunun içinden marka, model, seri no, künye,sertifika no ve kalirasyon tarihi yazan yerleri alıp farklı bir excel doyasında toplamam gerkiyor