• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Youtube Alt Yazı Çevirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

9rmzn4

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba; boş zamanlarımda youtube için video oluşturuyorum Video yapıp youtube yüklüyorum ama altyazıları kendim manual girip oluşturuyorum. Şimdi bi tanıdık ücreti mukabilinde otomatik altyazı yapan program yaptırmış. Acaba bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
Sayın 9rmzn4,
En nihayetinde o bahsettiğiniz program da bir yazılım. Ben olsam bu işi online yapardım. Çünkü bilgisayarda ne yapmak istiyorsan artık online uygulaması var. Mesela ben her hangi bir uygulam için nette program aramıyorum. Çok ta güzel uygulamalar. Yapmanız gereken tek şey google chrome'a " videoya online altyazı ekleme " yazıp size uyan sitede işinizi yapmak. Bu arada bu iş için cihazınızın uyumlu olması lazım. Bunun için site sizi yönlendirir.
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
Sayın 9rmzn4,
En nihayetinde o bahsettiğiniz program da bir yazılım. Ben olsam bu işi online yapardım. Çünkü bilgisayarda ne yapmak istiyorsan artık online uygulaması var. Mesela ben her hangi bir uygulam için nette program aramıyorum. Çok ta güzel uygulamalar. Yapmanız gereken tek şey google chrome'a " videoya online altyazı ekleme " yazıp size uyan sitede işinizi yapmak. Bu arada bu iş için cihazınızın uyumlu olması lazım. Bunun için site sizi yönlendirir.
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri