• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yinelenenleri kaldırıp-5 Favori Araç için birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

spareparts

Yasaklı Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2019 EN
Merhaba,
Gerekli tüm talimatları excel içine ekledik
Kısaca bahsedelim.

Bir takım excel tablolarımız var bunların yinelenenlerinin kaldırılıp ayrı bir alana eklenmesini istiyoruz.
Excel içinde C Sütununda da talimatlarmevcut yardımcı olursanız seviniriz teşekkürler..

Notlar
Yıl: en küçük yılı alıp "Model Sonrası" Yazıcak
Aralarında noktali virgül hali yine olacak
3. noktalı virgülle 4. noktalı virgül arasında "/" işaretleri olacak

Ekli dosyalar

Hocam ücretli üyelik mi sizinkisi (var mı gerçi böyle bir üyelik tipi bilmiyorum ama) ?

Saygılarımla

@adnann
Merhaba hocam excelcozum.com daha böyle bir talepte bulunmadı,
Ama gerçekten işinin ehli insanların bir arada olduğu bir topluluk,
Gerçekten konu excel ise çözüm bu site işlerini kırmadan ve usanmadan özenerek yaptıkları için çok saygı duymaktayım.

Ve hocam rica etsem soru ile ilgili olmayan mesajlarınızı admin veya site yönetimine birebir mesaj ileterek çözebilirsiniz.

Saygılarımla iyi çalışmalar.

Merhaba , bu dosya aslında bir önceki dosyanın devamı mı ?

Uyarınız için teşekkür ederim öyle emelim amacım kati suretle olmadı,
Üslubumla acele ile yazdığımdan ilgilenemedim,
Ve emin olun isteğimi telaffuz etmemin başka bir yolu yoktu o an..
Yine de uyarınızı dikkate alıyorum,
Bir dahakine dikkatli olacağımdan şüpheniz olmasın,

İyi çalışmalar
Teşekkürler tekrar.

Gerçekten konu excel ise çözüm bu site işlerini kırmadan ve usanmadan özenerek yaptıkları için çok saygı duymaktayım.
Böyle derken,
Soru soracak herkese ricamdir bu platformda ağdalı Türkçe ve kibar olmazsanız kimse sizi veya destek talebinizi onaylamaz! Site Excel sorunları amacını birlik olmayı sorun uzatmaya harcarlar..
Böyle yazacak kadar ne değişti ?

Küçük bir uyarı sizi bu kadar mı sinirlendirdi?

Kimseyi dışlamak, küçümsemek, hor görmek haddimize değil. Arkadaşlarımız size elden geldiğince yardımcı oldular. Ve olacaklar. Konuyu çarpıtmayın.

@Mahir64 Haklısınız hocam özrüm kabul görmeyince bir an ve yazdıklarımın tamamını @Suskun yazmıştım.
Peki hocam rica etsem sizin soruma yardımınız olurmu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri