• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü yıllık izne kalan gün sayısı hesaplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kalibre101

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
merhabalar bugün itibariyle yeni hak edeceğimiz yıllık izne kaç gün kaldığını nasıl hesapları acaba
A1 hücresi işe giriş tarihi = 13.01.2013
b1 hücresi bugünün tarihi =27.06.2022
c1 hücresi yıllık izne kalan gün yani bir sonraki 13.01.2023 ile bugünün arasındaki fark formül olarak nasıl yaparız

Selam,
Ekteki dosya işinizi göre bilir.
Kontrol edip dönüş sağlarsınız.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Selam,
Ekteki dosya işinizi göre bilir.
Kontrol edip dönüş sağlarsınız.
malesef işimi görmez çünkü bana bir sonraki hakedilecek yıllık izin gününü bugünün tarihine göre otomatik bulması lazım
örnek
işe giriş 13.01.2013
bir sonraki izin 13.01.2023 (bugünün tarihini baz alarak otomatik bulacak)

merhabalar bugün itibariyle yeni hak edeceğimiz yıllık izne kaç gün kaldığını nasıl hesapları acaba
A1 hücresi işe giriş tarihi = 13.01.2013
b1 hücresi bugünün tarihi =27.06.2022
c1 hücresi yıllık izne kalan gün yani bir sonraki 13.01.2023 ile bugünün arasındaki fark formül olarak nasıl yaparız
Örnek dosyanızı yüklermisiniz?

malesef işimi görmez çünkü bana bir sonraki hakedilecek yıllık izin gününü bugünün tarihine göre otomatik bulması lazım
örnek
işe giriş 13.01.2013
bir sonraki izin 13.01.2023 (bugünün tarihini baz alarak otomatik bulacak)
13.01.2013 de iş başı yapan bir personelin her yılın 1'nci ayının 13 de izin hakederi olur. Bu kapsamda bir sonraki yıl ile bugünün tarihinin hesaplanması gerekmiyor mu? Konuyu benmi yanlış anladım çözemedim!

Merhabalar, Alternatif Olsun.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri