• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yıllık İzin Planlaması_Tarih Sıralaması_Çakışan Tarihleri Raporlama ve Başlangıç-Bitiş Tarihleri Gün Hesaplaması hk,

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

TiOr

Excel Dostu
Aldığı beğeni
210
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Üstatlarım Merhabalar,

Herkese hayırlı günler ve bol kazançlar dilerim. İşiniz gücünüz rast gelsin.

Ekte paylaştığım örnek dosyam bölümümüze ait yıllık izin planlamasıdır. Bu listede makro ile ayrı ayrı 3 makro ile olacak şekilde yapmak istediklerimi aşağıda sıralıyorum;
  • Yıllık izin sekmesinde D ve E sütunlarında izin başlangıç ve izin bitiş tarihleri yer almaktadır. Burada her bir bölümün izin başlangıç tarihlerini sıralamak istiyorum. Yani burada biri izinden geliyor diğeri izine çıkıyor şeklinde sıralama yapmak istiyorum ama bunu her bir bölümü ayrı ayrı olacak şekilde sıralaması gerekiyor.
  • Yıllık izin sekmesinde D ve E sütunlarında bulunan izin başlangıç ve bitiş tarihleri arasında birbirinden ayrı personellerin aynı tarihler arasından çakışan günleri Sayfa1 de bölüm, isim soyad, izin başlangıç, bitiş tarihleri ve kaç gün çakıştığını vede son olarak çakışan tarihleri yan yan yazarak raporlaması gerekiyor. Tek seferde tümünü raporlayabilir isek çok güzel olur.
  • Yıllık izin sekmesinde D ve E izin başlangıç tarihleri arasında kaç gün olduğunu O sütunu gün sayısı başlığı altında bölüm ayırt etmeksizin tamamını tek seferde yazmasını istiyorum.

Kıymetli desteklerinizi talep eder, saygılarımı sunarım.

Esenle kalın…

Çözüm
  • Yıllık izin sekmesinde D ve E sütunlarında izin başlangıç ve izin bitiş tarihleri yer almaktadır. Burada her bir bölümün izin başlangıç tarihlerini sıralamak istiyorum. Yani burada biri izinden geliyor diğeri izine çıkıyor şeklinde sıralama yapmak istiyorum ama bunu her bir bölümü ayrı ayrı olacak şekilde sıralaması gerekiyor.
Sıralama konusu için kontrol edin isterseniz.
Geri kalanına vaktim olmadı pek,
Biraz efor istiyor ama yapılabilir diye düşünüyorum. :)
Tarih çakışmasından benim anladığım birden fazla kişinin
aynı tarihte izne çıkmış olması.
Dosyada sarı boyalı alanda bunu göremedim.
Burada ölçüt sorununu çözmek gerekiyor.
KOlay gelsin.

Sıralama konusu için kontrol edin isterseniz.
Geri kalanına vaktim olmadı pek,

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri