• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yemek planlama çizelgesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

EMRAH AKYÜZ

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba,
Ekte göndermiş olduğum dosyada 1,2,3 sayfaların her biri günleri temsil ediyor (normlede 31 sayfa yani 31 gün olucak deneme olduğu için kısa tuttum)

Yapmak istediğim,

Menü sayfasında bulunan yemekleri adına göre reçetelerini reçete sayfasından bulup ilgili tarih sayfasına sıralı bir şekilde otomatik olarak atması.
Örnek olarak menu sayfasındaki 1.12.2021 tarihindeki (TUTMAÇ ÇORBA,ETSİZ KIŞ TÜRLÜSÜ,FESLEĞENLİ TAVUK ) 3 yemeğin reçete sayfasındaki reçetelerini 1.sayfa (1.12.2021) sayfaya manuel olarak yapıştırdım.

Yani bu şekilde 31 günde ki her günün yemeklerini ilgili günün sayfasına otomatik olarak atıcak.

bana imkansız olarak geliyor ama bu konuda yardımcı olursanız minnettar olurum.

Not 1 : dosya deneme dosyası, normal çalıştığım dosyaya aynısını formülize edeceğim. günlük yemek çeşitleri normalde 3 değil 12 çeşite kadar çıkıyor. ben kısa tutmak için bu şekilde deneme versiyonu tuttum.
Not 1 : Yine reçetelerde buradaki listeden daha daha fazla
Not : 3 Reçete,menü,yada planlama gün sayfalardaki listelerin şekil ve yerlerini değiştirebilirsiniz. Yada yemek isimlerinin yerlerinide aynı şekilde değiştirebilirsiniz.

Şimdiden Teşekkürlerimi iletiyorum.

Saygılar...

İyi Çalışmalar...

Merhaba,
Bir dener misiniz!

Konu Sahibi
Merhaba,
Bir dener misiniz!
Dostum eline sağlık çok iyi olmuş. Yalnız tek sıkıntım benim yapmış olduğum ptoje takip sistemim var. onun içinde makrolar var. senin yaptığınını entegre etmem gerek hatta bir iki şey de eklemem gerek. bunlar için desteğinize ihtiyacım var.fakat benim proje takip dosyasını burda paylaşamam. seninle ayrıca iletişim kursak olurmu ?

Hocam bunu kullanın. Diğerinden hızlı çalışır.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri