• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yazı formatını isteğe göre değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

nunu446

Yeni Üye
Aldığı beğeni
23
Excel V
Office 2019 EN
Konu Sahibi
Merhaba, Excel-de kullandığım yazı formatı bu - (* #,##0.00 \az;(* (#,##0.00 \az;("$"* "-"??);(@) . Benim isteyim şudur ki, bu yazı formatına nasıl değişiklik yapa biliriz ki, rakamı yazan zaman otomatik olarak 1.20-ye çarpıb aynı hücrede yazsın. Mesela ben hücreye 100 yazdığım zaman otomatik olarak =100*1.2=120 yazsın, hücreye tıkladığımda da =100*1.2 gözüksün. Her kese şimdiden teşekkür ediyorum.

Sizin işleminizi kod ile yapmak mümkün ancak sonucun üzerine tıklayınca "100*1.2 gözüksün" isteğiniz olmaz, çünkü sonuç hücresi olduğu içi sadece sonuç görünür. Birde çarpma yapacak olan 1.2 sayısı sabit mi. İstiyorsanız bu şekilde yapayım.

Konu Sahibi
Sizin işleminizi kod ile yapmak mümkün ancak sonucun üzerine tıklayınca "100*1.2 gözüksün" isteğiniz olmaz, çünkü sonuç hücresi olduğu içi sadece sonuç görünür. Birde çarpma yapacak olan 1.2 sayısı sabit mi. İstiyorsanız bu şekilde yapayım.
Selam, kod ile derken makronu mu kasdetdiniz?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri