• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yazdır seçeneği ile aktarılan sayfa düzeni ve biçimlendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı sabahlar sayın hocalarım.
Ekli dosyamda bulunan userformdaki kodları daha önceki bir dosyamda sağolsun halily hocamın desteği ile oluşturmuştuk.
Şimdi bu dosyama uyarlama yaptım ve aktarma yapıyor. Ancak aktarma yaparken biçimlendirme ile yaptığım sayfa kenarlıkları ve diğer bilgiler orjinal formatında gelmiyor dosyaya baktığınızda ne demek istediğimi daha iyi şekilde anlaşılır inşallah. Yardımlarınızı bekliyorum.

merhaba, kodu tamamen değiştirsem nasıl olur. yapacağım şu ana veritabanını birebir kopyalayıp checkboxla işaretli olmayan sayfaları silmek. bana göre daha mantıklı o yüzden sorayım dedim.

Konu Sahibi
merhaba, kodu tamamen değiştirsem nasıl olur. yapacağım şu ana veritabanını birebir kopyalayıp checkboxla işaretli olmayan sayfaları silmek. bana göre daha mantıklı o yüzden sorayım dedim.
Hocam merhaba.
Hocam değişik versiyonlar ile çıktı aldığım için checkboxla işaretliyorum ondan sonra döküm alıyorum. Örneğin sadece bazen ad soyad aldığı mesai saat ve bayram lazım oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

14(SGK İşveren) ve 16 (İşsizlik İşveren) sütunları check boxlarda yok. kasıtlı olarakmı koymadınız. eğer öyle değilse ben koyayım mı?

Konu Sahibi
Hayırlı akşamlar hocam biraz dışarda işlerim vardı ancak bakabildim dönüş yapamadım kusura bakmayın.
Hocam süper olmuş emeğinize sağlık. Gerçekten böyle beklemiyordum.
Yalnız bir sorun ile karşılaştım. check box 4 yani yevmiye tıklanmadığında bilgiler formüllü olarak yazdır sayfasına geldiğinden #BAŞV sorunu veriyor veriler formülsüz gelebilse bu sorun olmaz sanırım.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri