• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yazdır Kopya Adedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
130
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
İyi günler,
ekli dosyada ana sayfada yazdır butonu ile I3:I10 arasında yazdırılacak sayfaları seçtiğimde J3:J10 hücreleri arasındaki sayfaları aşağıdaki makro ile yazdırıyorum. Benim istediğim yazdır butonunu tıkadığımda ekli resimdeki gibi kutucuğa yazdırma adedini girip ,girilen adet kadar seçili sayfaların yazdırılması. Bu konu da bana destek olursanız sevinirim.
Ekran Alıntısı.JPG

Konu Sahibi
Sayın Refaz çok teşekkür ederim. Yazdırılacak Adet sayısı kutucuk içerinde 2 olarak getirebilir miyiz

Sayın Refaz çok teşekkür ederim. Yazdırılacak Adet sayısı kutucuk içerinde 2 olarak getirebilir miyiz
Rica ederim,pc açınca yaparım normalde inputbox parametre içinde default gibi birşey olacaktı oraya hangi sayı yazarsanız o gelir.Kafadan bilmiyorum sırasını.

Alttaki videoyu izleyin inputbox anlatıyor ve dediğim default olayıda var kolay gelssin.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Geri