• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yaklaşan tarihe göre hücre renklendirilmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ergün

Yeni Üye
Aldığı beğeni
55
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Herkese kolay gelsin,
Ekli dosyada :
N2 Satırındaki tarihe 60 gün kalınca P2 deki hücrede Mavi renkle Yenileme Eğitimine 60 Gün kalmıştır" yazacak,
N2 Satırındaki tarihe 30 gün kalınca P2 deki hücrede Turuncu renkle Yenileme Eğitimine 30 Gün kalmıştır" yazacak,
N2 Satırındaki tarihi geçince P2 deki hücrede Kırmızı renkle "Eğitim Süresi Dolmuştur" yazacak,

Böyle bir formüle ihtiyaç bulunmaktadır. Yardımlarınızı bekler kolaylıklar dilerim.

Merhabalar
örnek dosyalarınız da kişisel verilerin olmayacak şekilde ekleyiniz

O sütununudaki formül ( N sütunundaki tarih - bugünün tarihini çıkarıp sonuç elde ediyor) sizinde kalan süreyi (60-30-30) tespit etmek için aynı işlemi yapılması gerekiyor o sütunundaki bilgide aynı sonuç çıkıyor diye formülü düzenledim

Konu Sahibi
Sn. Hocam, "N" sütununa uygulanacak formül için demiştim "O" sütunu iptal olacak ta

Sayın Ergün sorunu daha açıklayıcı yazarsanız sorunun nerde olduğunu yönünde çözüm aranabilir
hangi satırları beyazlandır dığın vs.
Beyaz satırları sarı renklendirdim olmadı
0 ve aşağısı rakamlar kırmızı
1 ve 30 arası turuncu
30 ve 60 arası mavi
diğerleri dolgusuz o

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri