Merhabalar, bir web sitesi üzerinden telefon numaralarını excel'e çekip kendi sektörüm ile ilgili tanıtım mesajı atmayı planlıyorum. Telefon numaraları halka açık bir şekilde herhangi bir veri ihlali yoktur. 6.209 adet numara var ama hepsini tek sayfada görüntüleyemiyorum. Her sayfada 50 adet olacak şekilde görüntüleyebiliyorum toplamda 125 sayfa var bunu manuel olarak yapmak ciddi bir iş yükü. Data Scraper adında chrome eklentisi kullandım o da sadece görüntülenen sayfadaki verileri excel e çekmeme yardımcı oldu onun dışında bu konuya dairde çok bilgim yok açıkçası bu sorunumu gpt'ye anlattım dedigi her kodu pythona yazdım olmadı revize etti yazdım gene olmadı bir çok yöntem denedim sonucu asla ulaşamadım belki daha kolay bir yöntem vardır o yüzden bu tarz bir forumda yardım edecek birini arıyorum. Konu ile ilgili izleyebileceğiniz ekran
'su. ilgili
ilgili fitre sadece "İstanbul" telefon numaraları gerekiyor. Videoyu izlediğinizde ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.