Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
System.InvalidOperationException: ''Microsoft.Ace.OleDb.12.0' sağlayıcısı yerel makine kayıtlı değil.'
Sağlayıcınız yüklü değil. Tam olarak ne kullanıyorsunuz data için?System.InvalidOperationException: ''Microsoft.Ace.OleDb.12.0' sağlayıcısı yerel makine kayıtlı değil.'
yükledim 64 bit yine aynı visual studio 64 bit seçtim ve debug klasörüne access dosyamı kopyaladım yine aynı sorun veriyorMuhtemelen accdb uzantılı access dosyası kullanıyorsunuz. Onun için sisteminizdeaccess 2010 database engine yüklü olmalı.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
System.InvalidOperationException: ''Microsoft.Ace.OleDb.12.0' sağlayıcısı yerel makine kayıtlı değil.'
Tşkler sorun çözüldüğüMuhtemelen accdb uzantılı access dosyası kullanıyorsunuz. Onun için sisteminizdeaccess 2010 database engine yüklü olmalı.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.