• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü virgül yerine nokta yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

cenqiz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
11
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
sayfa1 verileri sayfa2 ve sayfa3 kopyalıyorum çarpım sonucu virgüllü çıktığından noktayı çevirdiğimde küsaratlı sayılar çıkıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Alternatif

elinize sağlık güzel oldu bu sefer sayıları toplamıyor genel toplamları karşılaştırmak için
Daha önce iki mesajımda da belirttim. Önceki mesajlarımı okuyunuz.

Matematiksel işlem yapabilmek için sayı kullanmalısınız. 22.665.75 bu bir metindir sayı değildir.
Matematiksel işlemler yapabilmek için Örnek: =C2+2 formülü gibi kullanamazsınız.
=--DEĞİŞTİR(C2;UZUNLUK(C2)-2;1;",")+2 şeklinde tekrar sayıya çevirerek kullanabilirsiniz.

Bende böyle görünüyor.

Sayın Patron'un müsadesiyle,
41 numaralı mesaj için C108'e ;
=TOPLA(SAYIYAÇEVİR(YERİNEKOY(C2:C105;".";"")))
Ctrl + Shift + Enter tuş kombinasyonuyla birlikte giriniz.

boyutu neden yüksek hocam diğerlerine göre
Bir yanlışlık olmuş. Düzelttim. Kusura bakma. 47 nci mesajdaki dosyayı güncelledim. Yada aşağıdaki dosyayı kullanın. Onunla aynısı.

Çözüm
Konu Sahibi
elinize sağlık çok güzel olmuş
Bir yanlışlık olmuş. Düzelttim. Kusura bakma. 47 nci mesajdaki dosyayı güncelledim. Yada aşağıdaki dosyayı kullanın. Onunla aynısı.
elinize sağlık çok güzel olmuş tam istediğim gibi tşk bir borç bilirim ALLAH razı olsun parmaklarınıza sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri