Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
müsaid olunca yazacağım inşallahElbetteki taktir sizin. Ancak her vardiyede diyorsunuz. Kodlar sayfasında sarı renkle boyadığınız yerde K sütununda 3 farklı vardiya var. Dediğiniz gibi ; her vardiyada bir tek sicil var. Ben pek pes etmeyi sevmem. Çok sabırlı iradesi güçlü bir insanım. Neyse. Size kolay gelsin. Bari konu açık kalmasın kapatın. Sorununuz olduğunda biz buradayız. Teşekkür ederim.
Maalesef Office 2021Office 365 kullanıyorsanız. Tek formülle aşağıdaki gibi sonuç alabilirsiniz. Formülü data sayfası boş yere yapıştırınız.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Ekli dosyayı görüntüle 29946
Elbetteki taktir sizin. Ancak her vardiyede diyorsunuz. Kodlar sayfasında sarı renkle boyadığınız yerde K sütununda 3 farklı vardiya var. Dediğiniz gibi ; her vardiyada bir tek sicil var. Ben pek pes etmeyi sevmem. Çok sabırlı iradesi güçlü bir insanım. Neyse. Size kolay gelsin. Bari konu açık kalmasın kapatın. Sorununuz olduğunda biz buradayız. Teşekkür ederim.
burada amaç vardiya ve sicil adetlerinin aynı olup/olmadığının kontrol edilmesi ve hatalı olanların tespit edilmesidir. Örneğin bir tezgahta V1-V2-V3-VN değerlerine ait olan isterse 100 adet kayıt olsun bu vardiyalardan içerisinde olan adet kaçsa sayısı sadece odur. Mesela V1-V2 toplam 100 adetse bile sonuç 2 olmalı. Bu durumda sicil adetinin de vardiya gibi 2 olması gerekmektedir. Eğer eşit değilse o zaman hata vardır demek. Ekteki örnekte birkaç veride örnek belirttim. Umarırm bu sefer açıklayabilmişimdir efendim. Diğer tablo çok karışık olduğundan bu hale getirdim buda yeterli olacaktır benim içinMaalesef Office 2021
teşekkür ederimDeneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.