• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü veri listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

qurtyy

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir kura çekimi yapacağız ve bu kuraya 20000 kişi katıldı. Ben de katılımcı listesi var. Anlık olarak kurada çıkan sicil numarasını excele yazdığımda karşısındaki verilerin otomatik olarak geleceği bir formül var mıdır? Örnek dosyayı ekliyorum

Ekli dosyalar

Merhaba.
Alttaki formül işinizi görür.
2 olan isim için 3 yazarsanız Soy isim gelir.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Konu Sahibi
Merhaba.
Alttaki formül işinizi görür.
2 olan isim için 3 yazarsanız Soy isim gelir.
HTML:
Kod:
hocam cevabın için teşekkür ederim ama böyle demek istemedim. Ben kişinin sicil numarasını yazdığımda diğer verilerin otomatik gelmesini istiyorum. Kuraya 20.000 kişi katılacak ve ben kurada sicil numarası ekranda çıkan kişinin sicil numarasını kendi excel sayfama yazdığımda diğer bilgilerinin otomatik olarak gelmesini istiyorum

hocam cevabın için teşekkür ederim ama böyle demek istemedim. Ben kişinin sicil numarasını yazdığımda diğer verilerin otomatik gelmesini istiyorum. Kuraya 20.000 kişi katılacak ve ben kurada sicil numarası ekranda çıkan kişinin sicil numarasını kendi excel sayfama yazdığımda diğer bilgilerinin otomatik olarak gelmesini istiyorum
Rica ederim.
çalışma sayfasının A sütununa sicil girince formüller, B,C ve D sütunlarına yazarsanız isim,soy isim,yaş otomatik olarak gelir.

HTML:
Kod:

Formüle Eğerhata eklenirse daha mantıklı olur bu arada.
Kod ilede yazarız isterseniz.

Kod ilede böyle oluyor.
Verilerin geleceği sayfaya sağ tıklayıp kod görüntüle ye tıklayıp alttaki kodu ekleyin.

2.gif

HTML:
C-like:

Çözüm
Konu Sahibi
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri