kralım
Excel Dostu
- Aldığı beğeni
- 1,091
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Herkese iyi akşamlar,
Cihaz Adı DESKTOP-LISTAV5
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Depolama 224 GB SSD HI-LEVEL Ultra Series 240GB
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Yukarıda loptopumla ilgili bilgiler var. SSD iki parça halinde. C ; 105 GB, D ; 117 GB.
Bilgisayarıma format atarken yanlışlıkla D'yi de sildim. Ancak D'de farklı uzantılardan verilerim vardı. Boyutunu hatırlamıyorum. Bu verileri geri getirmem lazım. Yanlışlıkla D'deki verilerimi de (format esnasında) sildikten sonra D'ye hiçbir veri yazmadım, farklı programlarla D'den verilerimi geri getirmeye çalışmanın dışında hiçbir işlem yapmadım.
Sizden ricam şu ; Yukarıda anlattıklarım ışığı altında verilerimi geri getirecek bildiğiniz bir program(lar) var mı ?
Teşekkür ederim.
Cihaz Adı DESKTOP-LISTAV5
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Depolama 224 GB SSD HI-LEVEL Ultra Series 240GB
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Yukarıda loptopumla ilgili bilgiler var. SSD iki parça halinde. C ; 105 GB, D ; 117 GB.
Bilgisayarıma format atarken yanlışlıkla D'yi de sildim. Ancak D'de farklı uzantılardan verilerim vardı. Boyutunu hatırlamıyorum. Bu verileri geri getirmem lazım. Yanlışlıkla D'deki verilerimi de (format esnasında) sildikten sonra D'ye hiçbir veri yazmadım, farklı programlarla D'den verilerimi geri getirmeye çalışmanın dışında hiçbir işlem yapmadım.
Sizden ricam şu ; Yukarıda anlattıklarım ışığı altında verilerimi geri getirecek bildiğiniz bir program(lar) var mı ?
Teşekkür ederim.